Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

אז קנינו את ההונדה אקורד החדשה,

וכמובן שאני לא הולך להשאר עם המערכת הרגילה .

אז רציתי לבקש את עזרתכם בשביל להחליט על מפרט למערכת .

אני צריך מערכת קומפלט, הכל .

התקציב הוא 8,000 עד 10,000 ש"ח- כמובן שעדיף כמה שפחות (ככה אוכל להביא את המערכת מהר יותר :-) ) .

למרות שחיפשתי בפורום לא מצאתי את מספר וגודל הרמקולים ברכב .

בקשות\ רעיונות\ וסוגי מוסיקה:

סוג המוזיקה: כל הסוגים בעיקר דברים עם קצב טוב- טראקים, ים תיכוני, דאנס, האוס, היפ הופ .

אני מעוניין בסאב מורגש ונעים, אבל שלא ירעיד לי את כל הרכב .

אני מעוניין שהמערכת תהיה עם קול צלול וברור ובאס מורגש

רדיו דיסק עדיף עם מסך כמובן שידע לקרוא MP3

זה הכל לבינתיים, אשמח ואודה מאוד לעזרתכם !!!

:mm_yeah:

פורסם

אתה רוצה רמקולים רק לחלק הקדמי? או שאתה רוצה גם אחוריים? מה זה אומר מסך? אתה מחפש מסך מגע שיכלול גם GPS?

אם תהיה יותר ספציפי יהיה יותר קל לעזור לך.

בכל אופן התקציב שלך מכובד מאוד, ממליץ על 2 מגברים יד שניה זה יהיה הכי טוב וכדאי, יש המון מציאות שכדאי להסתכל עלייהן.

בכל הקשור להתקנה ולחיווט אל תתפשר , קנה 4G איכותי, תקנה באלק דיינמייט לאטום דלתות והתוצאות יהיו טובות יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הכוונה במסך היא במשהוא כזה: http://www.alpine-usa.com/product/view/iva-d106- הבעיה היא המחיר

הגבוהה שלו וכנראה גם לא ניתן להשיג אותו בארץ . זה רק להמחיש במה אני מעוניין (לא חשוב לי שיהיה מגע, ואני ממש לא צריך GPS) .

אעדיף בהרבה פתרונות מבית Alpine כי יש לי רק ניסיון טוב איתם .

אבל רק שאני אבין למה אתם ממליצים לקנות יד שניה ? האם זה תקציב נמוך לשדרוג מערכת רציני (סליחה על הבורות) ?

אני אוד מעוניין בהתקנה איכותית ואני מוכן גם לשלם עליה . -אני מחפש התקנות בסגנון הזה (הכוללות גם בניה):

http://www.ecaudio.co.il/cpg/thumbnails.php?album=11

אני רוצה להתקין רמקול בכל מקום שניתן ברכב (כמובן במידה וזה יתרום לאיכות) .

האמת שאם יהיה ממש לחוץ אני אוכל להעלות את התקציב ל ,12K אבל זה רק אם התקציב יהיה בעייתי וזה כבר הטופ שלי ,שעדיף לא להגיע אליו.

וכשאתם אומרים "לך על יד שניה" תביאו בבקשה דוגמאות ושמות, למה אני מוכן להשקיע הרבה כסף במערכת, אבל אין לי ממש ידע בתחום .

אני מקווה שהבהרתי את עצמי יותר, אם יש עוד שאלות אשמח לענות .

תודה על העזרה!!!

פורסם

מכשיר מולטימדיה טוב עם מסך נישלף מפירמה איכותית כמו פיוניר\אלפיין

מתחיל ממחיר של 5000-6000 שח בערך.

בניות לקומפוננט 3WAY בקורות יעלו בין 1500-2000 שח

בניות בבגז' יכולות להגיע לאלפי שקלים תלוי בדרישה

קומפוננט 3WAY קדמי משהוא טוב 3000 שח

קומפוננט אחורי 1000 שח

רמקול סנטר 700 שח {אם אתה מעוניין}.

מגברים 4 ערוצים+מונובלוק משהוא טוב 2500 שח

סאב משהוא טוב 1000 שח

בשורה התחתונה מערכת מולטימדיה איכותית לפי הדרישות שלך

תעלה לך הרבה יותר ממה שאתה מתכנן.

פורסם

תודה AUDIO KING , זה בדיוק מה שהייתי צריך לדעת .

אז לפי מה שאני מבין אם אני מוריד את המסך, ומוריד את הסנטר (שאני גם ככה לא רוצה) . הכל פחות או יותר נכנס בתקציב

ויכולה לצאת לי מערכת מעולה, זה נכון שאני טועה בשבלב מסויים ?

בעניין הבגאז' אני לא מתכננן איזה אולם אירועים קטן שם, רק רוצה שיהיה יפה, מסודר, ואיכותי . לא יותר מזה .

• תוכן חדש...