Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו 95 ידנית, אני בדרך כלל הולכת ישר למוסך כשיש בעיה (ולא חסר בעיות) אבל הפעם אני אשמח לשמוע דיעה נוספת של כמה בערך אמור לעלות הסיפור ואולי המלצה לאיזה מוסכניק הגון:)

אז ככה, הבעיה היא שאני מנסה להכנס להילוך ראשון ולא מצליחה אז אני מתחילה כרגע לסוע מהילוך שני, לאחר נסיעה הילוך ראשון נכנס סבבה אבל לרדת להילוך שני כמעט בלתי אפשרי והרוורס בכלל קטסטרופה...בקיצור ההילוכים לא משהו ואני חייבת לתקן אותם כי זה בלתי אפשרי לנהוג ככה...אני אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ושוב אם למישהו יש מוסך להמצליץ לי באיזור השרון, עדיף בהוד השרון זה יהיה מעולה

תודה רבה

שלי

פורסם

יכולות להיות כמה סיבות

קלאצ' שעומד לסיים חייב אם זה המקרה - לפי מה שאני מכיר מניסיון קלאצ' מסוג וולאו לרכב זה יעלה בסביבות 400-500 ש''ח פלוס עבודה בערך 300 ש''ח

אם זה גיר - אז זה כבר סרט אחר -אבל לא בשמים ,יש אפשרות של שיפוץ גיר או שאפשר להביא גיר מפירוק בעלות של 900-1200 ש''ח פחות או יותר.

זה מניסיון אישי אך אל תסמכי על מה שאני אומר ,רק מנסה לעזור לך

ובשביל מוסכים יש לך את האתר המצוין שתמיד עוזר של רפי לין .

בברכה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אמנם המלצה למוסך אין לי כי אני לא מהאזור, אבל לפי התאור נשמע שמדובר בסינכרונים שחוקים. אם אני צודק מדובר בסיפור לא זול במיוחד.

פורסם

לא תמיד, בפיזו' ז"ל שלי הייתה לפעמים בעיה להכניס רוורס, חריקות, מכות, קפיצות ידית מה רק לא היה לי איתו. כל שאר ההילוכים נכנסו חלק.

פורסם

אצלי כל ההילוכים נכנסים יפה אבל בקשר לראשון, הוא נכנס ברוב המקרים רק שעוצרים או ממש ממש קרוב לזה, לא בנסיעה, ככה זה אמור להיות.

לפעמים בעמידה הילוך ראשון לא רוצה להכנס משומה, אז מרימים את הקלאץ (בניוטרל כמובן) ולוחצים שוב ואז ההילוך ייכנס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אצלי בפונטו (אותו דגם של ליאור) יש גם כן בעיה לפעמים להכניס לראשון גם בעמידה ושזה קורה יש לשחרר טיפה קלאץ' ולהכניס את ההילוך וזה מסתדר.

יש את פורום פיאט, תיכנסי לשם, יש שם אנשים שיוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

לפי התיאור שלה, הביעה היא לא בכניסה לא חלקה של ההילוך, דבר שהוא בסה"כ הגיוני לרכב בשנתון כזה,

אלא בעיה חמורה יותר. כאמור, צריך לבדוק את מצב הקלאץ, וגם - האם אי פעם הוחלף שמן גיר? אם לא,

מאוד כדאי להתחיל עם זה - השיפור יכול להיות משמעותי - והמחיר יהיה דיי זול.

• תוכן חדש...