Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פולו 2006.

ביום שבת האוטו לא הניע ועקב חוסר יכולת להגיע למוסך המצב היה כך עד יום רביעי.

במהלך התקופה הנעתי 3 פעמים עם כבלים.

לאחר ההנעה האחרונה עם הכבלים האוטו הפסיק לשמור על טורים ברמה מסויימת וכל הזמן נכבה (נחנק ואז נכבה)

כלומר, אני מניע ואז האוטו פועל כל עוד לוחצים על הגז, ברגע שעוזבים את הרגל מהגז הוא נכבה.

בנוסף, לא יודע אם זה קשור, אבל מאותו יום שהמצבר הלך (שבת) ברגע שאני פותח את האוטו ע"י השלט של האוטו (לא אזעקה רק שלט ששולט על הפתיחה/סגירה של הרכב ועל החלונות) חצי החלון שליד הנהג נפתח.

במוסך אמרו לי שזה מצבר ואמרו לי לבוא לקחת את האוטו.

שהגעתי הסתבר שלמרות שהחליפו מצבר עדיין האוטו נכבה.

במהלך שהותי במוסך ראיתי שמחברים תאוטו למחשב עושים כל מיני דברים אבל עדיין זה לא עזר.

בנתיים שלחו אותי הבייתה בלי האוטו עד שהוא יתוקן.

רציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעה על התקלה.

תודה רבה מראש לכלום.

פורסם

אם זה לא המצבר ,יכול להיות שהאלנטרנטור הלך,רצועת אלטרנטור נקרעה, אצלי האוטו היה גם עובד כשלוחצים על הגז אבל שעזבתי האוטו נכבה ישר, שבדקתי זאת הייתה רצועת אלטרנטור קרועה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אותה תקלה שהייתה לי בדיוק לפני כשלושה שבועות,אני החלפתי מצבר (לא סתם פשוט המצבר הקודם היה מ2004 אז הגיע הזמן)

ונכנסתי למוסך לאחר שלא הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי,אחרי כשעה +- המוסכניק אמר שזה חוטי הצתה,והחלפתי גם עוד חלק שהיה בלאי.

חוטי הצתה לא כזה סיפור להחליף אם אתה לא מפחד בהחלט אפשר לבד (במקרה שלי זה היה חוסך לי בסביבות ה100 שקל אבל אני לא ידעתי מה הבעיה).

נ.ב

אני לא מוסכניק בהכשרה ככה שכל מה שאני אמרתי פה זה על סמך התקלה שהייתה לי.

בהצלחה ותעדכן!.

פורסם
אולי זה עונש מהשם בגלל החילול שבת כפי שכתבת שזה היה ביום השבת

תודה רבה לך על האינפורמציה החשובה שתרמת לשרשור... :?

לאיזה מוך הכנסת את הרכב? קוראים לך לבוא לקחת אותו לאחר תיקון התקלה בעוד שהתקלה בכלל לא תוקנה ואז אומרים לך להשאיר אותו שם?

סליחה אבל זה נשמע כמו מוסך מדרכה.

פורסם

לגבי חילול השבת, אני לא אכנס לנושא לעומק, אבל אני בטוח שכל הציבור הדתי אינו מאמין שאלוהים פועל לפי יצר הנקמה...

לגבי הרכב, מדובר במוסך מורשה של צ'מפיון

היום התקשרו אלי אמרו שזה שסתום EGR

משהו שלוקח גזים ומנקה אותם..

ושהוא התקלקל ומכניס אויר למנוע ואז האוטו נכבה.

לא מבין בזה אבל ממצבר מקולקל הגעתי לטיפול של 3000 שקל...

אין לי ברירה יותר מדי... מה אני מבין בזה

פורסם

אני ממש לא מבין בזה

אבל 1,000 ש"ח רוצים על המצבר.

1980 ש"ח על שסתום EGR.

כמובן שכל המחירים ללא מע"מ (ואין לא עסק, אני סופג הכל)

לא יודע איך התגלגלתי ל3000 שקל באמצע היום :)

כולה נגמר לי המצבר ופתאום גם השסתום הזה.

יכול להיות שמצבר שנגמר הרס שסתום EGR?

פורסם

1,000 ש"ח על מצבר לפולו? כנראה שגם המצבר עשוי מזהב 24 קאראט :roll:.

בקיצור חבריקו, גש למוסך והוצא משם את הרכב במהרה. שלם להם את מה שמגיע להם על נושא הדיאגנוזה וגש למוסך אחר.

אם אתה מאיזור המרכז, גש למוסך רון. אני בטוח שמאוכזב לא תצא משם, לא מהמחיר ובטח שלא מהמקצוענות והשירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאזור חיפה והקריות.

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב לפולו, זו בעיה שקשורה גם למחשב ולכן צריך מוסך שיודע לעבוד עם המחשב של VW

על המצבר אני כבר שילמתי, בעל המוסך אמר לי שזו הבעיה והרכב היה כבר ברשותו אז הפערים כבר לא היו משתלמים, זמן והעברת רכב...

אבל לגבי עוד 2000 ש"ח לפני מעמ אני מאוד מתלבט.

פורסם

סליחה אבל אין שום סיבה שתשלם על המצבר שכן החלפתו לא שינתה כלום!

דרוש את המצבר הישן שלך והחזר כספי (בעיה שלהם במידה והם לא מצואים את המצבר הישן שלך)

פורסם

יש לי אשמה

האוטו לא הניע וישב שלושה ימים לפני שנשלח למוסך.

ולכן המצבר נגמר באופן טוטאלי (מצבר בן 4 שנים, הגיע זמנו)

מה שהוסבר לי זה שיכול להיות שהמתח הנמוך הרס את השסתום כי הכל אלקטרוני שם.

בעקרון הסבירו לי שכשמעבירים מצבר מעבירים אותו עם גיבוי, כלומר תמיד נשאר מתח לאוטו.

וגם שמצבר נגמר, הוא לא נגמר באופן מלא ועדיין מספק כמות תקינה של מתח בשביל להפעיל את המחשב של האוטו.

לעומת זאת אני השארתי את המצבר שלושה ימים וזה דפק שם את השסתום.

בכל מקרה המצבר גמור, זה עניין של גיל, 4 שנים, לכן אני יודע בוודאות שהוא גמור (מצבר מקורי של הרכב משנת 2006)

בכל מקרה המחיר עצמו יקר אבל בררתי וזה באמת המחיר של החלק הזה כשהוא מקורי מהיבואן (צמפיון)

דיכאון...

עכשיו אני אחפש חלופי או משופץ, כמה מוסכים שבררתי אצלם אמרו לי שזה מתקלקל 1 ל-100 רכבים, כיף להיות 100 :)

• תוכן חדש...