Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבכותר סוף סוף הגיע המגבר והקומפוננט שהזמנתי ליפני כימעט חודש.

מגבר-Zapco C2K-4.0X

שהאיכות שלו מכל שניה היא מסיבה בגן עדן:-P למי שיצא לישמוע.הוא החליף את הMAC המתואב שהיה לי על הDLS הקידמיים (שאגב נימכרו).

סאונד חמים עוצמתי שוב אין לתאר במילים אלה בשמיעה למי שמכיר אותו.בהתחלה ליפני כמה כיוונים מהירים שהרצתי הסאונד היה קריר וחסר טעם אבל שוב כמה כיוונים שינו אותה מקצה לקצה.

שהולך להגביר את הסט קומפוננט החדש-jbl 660gti

שבהתחלה לא התחברתי אליו אבל אחרי שהרכבתי אותו על המגבר שלי יצאתי די מרוצה מהשמיעה.כמובן שיש עוד מקום לכיוונים שיעשו רק טוב.

אבל לבינתיים עד שבהבניות יסתיימו להם זה נישאר כך,רק שיהיו בבניות אוכל לכוון בדיוק.הם ניפלאים סוף סוף איכות שחיפשתי הרבה זמן,טוויטר חד חזק לא צורח מדהים.

וופר שרק השומעים יעידו על איכותו הניפלאה פשוט תענוג לאוזן,הם מעל הDLS בכמה וכמה רמות מכל בחינה שהיא.הבניות שלהם לוקחות די הרבה זמן לבנות כי הם אמורות להיות ברמה מאוד גבוהה.

כמו שאתם יודעים אולי או לא אני עברתי לבלייזר ליפני שבוע וחצי (גאד גם המערכת חשמל שודרגה סוף סוף!)

אז הכל יוכן בהתאם שמעתי אותם מורכבים אצלי ללא בניות ככה על הדלת רגיל רק בשביל לישמוע בהתתחלה אבל הבניות בשלבי בניה.

שוב. התוצאה לא פחות מחלומית כמה חלמתי על זה זה התגשם! מכאן אני רוצה לטפל בעיניין הסאב הלאה לקדם את העיניין אולי לרענן תיציאה.

שישתלב עם הסט,חשוב לציין שהסט הזה בבלייזר נישמע מישתלב עד מאוד עם הBTL חסר הרסן וזה עוד ללא הבניותת העתידיות.

אבל הכל בשלבים לאט לאט הוצאתי הרבה על השדרוג הזה (למזלי לטובה) אז השדרוג הבא יחכה. אשמח לחו"דים!

אגב הרדיו דיסק החדש בהזמנה-תתכוננו להפתעה! שבוע מצויין!

ג'ינו.

פורסם

תודה רבה,בקשר למגבר אני מאמין שבעתיד הקרוב ארצה לשדרג אותו HI END למינו או אולי לא (בשביל הקומפוננטים) ניראה מה יהיה בהמשך יהיו עו דהרבה מאוד הפתעות תתקוננו!:twisted:

פורסם

זה אחד המגברים היותר טובים שיש, לשדרג אותו אומר שתצטרך להביא משהו הרבה הרבה יותר יקר.

בכל אופן תתחדש ותהנה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תודה רבה,כן שידרוג אם בכלל יבוא רק בעתיד כי כרגע אני אחרי וצאה לא קטנה בכלל,פשוט תענוג היה לישמוע את המגבר הזה מנגן קונצרת עם כינורות ושאר ירקות,חווית סאונד אמיתית.

בהתחלה הייתה לי התלבטות קטנה רציתי להביא את המגבר של הרמן קרדון שנותן 135RMS ל4יציאות.אבל אז נפל לי האסימון שעדיף לא לחסוך בכסף.והתוצאה ניפלאה כל רגע.

• תוכן חדש...