Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי בקיוסק בהרצל(רחובות)עם חברים, פתאום ניידת נכנסה למפרץ ממול לקיוסק והחלה לעצור מכוניות, בהתחלה נראה שהם חיפשו מישהו ברכב קטן מכייון שהיא עצרה 3 מכוניות קטנות, ואז פתאום החלו לבדוק גם רכבים משפחתיים גדולים, הם נתנו כמה דוחות, עשו פרסה לא חוקית וחזרו לתחנה.

מישהו פעם אמר שיש כמות מינימום של דוחות שהם צריכים לרשום בכל חודש. זה נכון או לא?

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

אני לעולם לא שותה ונוהג וגם אם אני שותה, בידיעה שאני צריך לנהוג אחרי זה, אני לא אשתה יותר מכוס פלסטיק של בירה וגם אחרי זה אחכה יותר משעה לפני שאנהג.

Renault clio RT 1994

פורסם
אתמול אזור התעשיה הישן בראשל"צ היה מלא בשוטרים. היציאה הדרומית באשדוד שרצה שוטרים, ובפעם הראשונה גם נתקלתי בשוטר עם ממל"ז שתפס אלה שנכנסו לאשדוד (סמוך למרכז כלניות למי שמכיר). דרך אגב, מישהו יודע מה המהירות המותרת בכביש הזה (בין תחנת הדלק בכניסה הדרומית ועד למרכז כלניות) ? אתמול בשעה 2 בלילה בערך, שוטר ניסה לממל"ז אותי.

אם הבנתי נכון את התיאור שלך של המקום, אם זה הכביש הראשי שיש שם תחנה של דור זה 70,

אם זה הכביש המאונך של מדא אז 60 אבל יש מצב גם 50..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...