Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום קרתה לי תאונה קלה - נהג מונית פתח את הדלת שלו ופגע ברכב שלי, סוזוקי ג'ימני 2009

נזק - מראה ימנית נעקרה, תלויה על חוט, שריטה במסגרת הדלת הימנית בחלק אחורי, שריטה על חלון אחורי ופגיעת פח וצבע במסגרת חלון אחורי בחלק אחורי.

אחרי שיחה עם ביטוח (ביטוח ישיר) הבנתי שאין להם מוסך מורשה של סוזוקי בהסדר.

האם יש סיכוי שהאחריות של רכב תבוטל?

מה עליי לעשות במקרה כזה?  

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

עדכון קטן:

פגיעה בחלון היא בחלון צד ימין.

הוצע לי ע"י ביטוח או לשלוח רכב למוסך הסדר או לשלוח את הרכב למוסך שלא בהסדר בתוספת של השתתפות עצמית של 700 ש"ח. האם כדאי ללכת למורשה או להסכים עם מוסך הסדר (יש לי חוויות לא כ"כ נעימות עם מוסך הסדר עם הרכב הקודם שלי) ?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

מתוכן דבריך אני מבין שנהג המונית לא לקח על עצמו את האשמה (למרות שמבחינת החוק היבש האשמה היא שלך).

כדאי שתעלה תמונות כדי שנוכל לראות את גודל הנזק בצורה טובה יותר, קשה להבין רק מקריאה.

שריטה בחלון תוכל לסדר ע"י הביטוח שמשות ללא עלות נוספת. לגבי החלפה של המראה, אני הייתי מברר עלויות בפירוקיות, מכיוון שלא מדובר ברכב נדיר הייתי מתעקש לרכוש אחת בצבע הרכב כדי לחסוך עלות צביעה.

לגבי תיקוני הצבע כדאי להתייעץ עם פחח, אם אכן מדובר בכמה שריטות על הדלת אני לא חושב שזה יעלה יותר מכמה מאות שקלים.

במידה ואתה מממן את התיקון אני חושב שכדאי לך לברר עלויות תיקון ללא עירוב של הביטוח (גם יקרעו אותך במוסך וגם הפרמיה שלך תתיקר ב-3 השנים הבאות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה

ביום ראשון אקפוץ למוסך לבדוק עלויות תיקון

השאלה כאן האם ביטוח יכול לשלוח אותי למוסך שהוא לא מוסך מורשה ובכך לפגוע באחריות של יבואן?

פורסם

כל עוד המוסך אליו הוא שולח אותך הוא מוסך מורשה של משרד התחבורה והמוסך עובד עפ"י הוראות היצרן - אין פגיעה באחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חתיכת דלת הייתה למונית, מה זה מאייבך?

אישית אני נמנע ממוסך הסדר כשמדובר בנזק מכאני, נזק כמו שלך גם ילד בן 12 יוכל לתקן לכן לדעתי אין מניעה מלפנות למוסך הסדר ולחסוך כמה לירות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

Tzvika-Pick:

תודה , אבדוק את העניין

ExoduS:

זאת הייתה קאיה ריו. יש לו נזק לא נורמאלי - כל המסגרת נעקרה והתעקמה...

• תוכן חדש...