Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני עומד להוציא רישיון על סוויפט 2009..

אני צריך לבנות לה מערכת טובה, שתתאים בעיקר למוזיקה שחורה כבדה עם מללללאאאא באס עמוק,

הבעיה היא שאני לא יכול לשים סאב.. מה לעשות - אמא לא רוצה סאב באוטו :S

אם תוכלו לבנות לי מערכת עם רמקולים טובים שלא יצטרכו סאב בשביל לייצר באס טוב ועמוק אני מאוד יודה לכם :]

התקציב הוא עד 4000 שקל. עדיף פחות אבל אם אין ברירה אז סבבה.

הדברים שאני צריך רק לייתר דיוק:

זוג קומפוננטים קדמיים ואחוריים (אם לא צריך אחוריים אז תגידו)

טוויטרים (אם הקומפוננט לא יהיה עם טוויטר)

רדיו דיסק קורא MP3, מקבל USB, תומך ב iPod Touch

מגבר

תקציב כמו שאמרתי עד 4000.

פורסם

" אני צריך לבנות לה מערכת טובה, שתתאים בעיקר למוזיקה שחורה כבדה עם מללללאאאא באס עמוק "

ידידי הטוב ללא סאב לא תוכל להנות מבאס עמוק , שמן מרטיט ועליז , הדבר היחידי שכן תוכל לעשות זה לנסות לשכנע את אמא שלך :)

יש סאבים שלא דורשים נפחים גדולים ואפשר לשים אותם בתיבות ממש קטנות ככה שהם לא תופסים מקום רב. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בלי סאב לא תוכל לשמוע באס איכותי ועמוק.

סאב פשוט כמו הקיקר C12 או הרוקפורד P2 לא דורשים תיבה גדולה: כ- 28 ליטרים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שמע אני לא אודיופיל, ברור שאפשר להשיג באס סביר גם בלי סאב..

אין אין לי ברירה, אני לא יכול לשים סאב.. ועובדה שבמליבו 2007 (האוטו של אבא, אני מכיר אותו טוב) הרמקולים נותנים באס

בנזונה יחסית לרמקול מובנה.. אז אני בטוח שקומפוננט איכותי יהיה עוד יותר טוב מהם..

מה אומרים? וגם כתבתי במפורש שאני לא שם סאב ביינתים, אז למה לכתוב תגובה בשביל להגיד לי על סאבים קטנים? אני יודע עליהם ואני אומר לכם שאני לא יכול..

עריכה:

שיכנעתי את אבא,

יש אישור לסאב פשוט.. כמו ה C12 או משו..

פורסם

למי ששאל על המליבו אם הוחלפו או המקוריים - התשובה היא מקוריים.

מצטער על הדאבל, ראיתי את התגובה של השאלה הזאת רק אחרי שפירסמתי את הקודמת

פורסם

עכשיו זה מובן לי למה אתה שומע אצלו באס טוב,אני בטוח שאחרי שתשים קומפוננט או כל רמקול אחר כמעט זה לא יתן לך באס כמו שאתה חושב,גם אצלי ברכב הרמקולים המקורים נתנו באס עמוק,אחרי ששמתי רמקול יותר רציני מוגבר זה שונה לגמרי,וכך גם בכל המאזדות 6 וכו'..רק לידע כללי שלך.

Scan Speak

פורסם

+בשביל זה יש כפתור "ערוך".

מגבר שתי ערוצים שראיתי של רוקפורד אולד סקול ,פה באתר , אני אחפש את המודעה ,חזק ביותר .בערך 800 שח .

סט קדמי שתי חלקים נניח הרץ היי אנרג'י , קלארוס יד 2 , הייבריד יד 2, (שים לב לגודל הרמקול בסוויפט אם הוא 5.25 יהיה לך קשה יותר להגיע לבאס נורמאלי.)

רדיו דיסק עם אייפוד לא כל כך מכיר , כל השאר להתקנה , חיווט ואיטום אם יישאר(בהנחה שאתה מחפש באס- תהייה חייב איטום).

פורסם

תקציב אכן נשאר אותו דבר..

חשבתי על C12 של קיקר אבל אני לא יודע עליו יותר מדי.. רק ביקורות טובות וכאלה..

ולגבי מי שכתב לגבי השפה שלי - תאמין לי שאני מנסה לדבר בצורה היפה ביותר לכולכם, ואני פשוט נורא לחוץ בזמן

האחרון אז נסו להבין אותי אם אני לפעמים פולט משהו לא יפה.

אני מתנצל מראש לכל מי שנעלב ממה שכתבתי / אכתוב. תודה על ההבנה.

פורסם

לא אמרתי שפלטת , פשוט תודה או בבקשה היו מנעימות את הקריאה.

דוטק אוביישן , JBL1004, ES300 ,חפש שתיים מהמוצרים האלו יד שניה.

רדיו דיסק -פיוניר 3050 .

יצא לך בערך 4000 כולל התקנה וחיווט , אל תזלזל בהתקנה ואל תלך למתקין חאפר.יש עוד המלצה שיכולה לבוא בחשבון .

לגבי הסאבים ממליץ לך לשמוע ולהחליט , יכול להיות שתאהב את הC12, כך יתפנה לך כסף לקנות חדש\לשפר ר"ד\לעשות איטום וכו.

פורסם

כן אבל שמעתי שה C12 לא מסתדר עם מוזיקה שחורה כבדה..

ואני שומע שחורה כבדה מאוד מאוד..

עם באסים שאמורים להיות מאוד מדוייקים ומאוד עמוקים :S אני צריך באס שיספק את זה ובמחיר סביר יחסית עד 500 כולל תיבה.. תן עוד פרטים בבקשה על ה C12

לגבי רדיו דיסק, חשבתי על DEH-P6050UB

וקומפננט אני די רוצה את הדוטק אוביישן יש אותם לחבר שלי ושומעים מדהים

מגבר וסאב הם הבעיות שלי

• תוכן חדש...