Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

להלן מספר בעיות שנתקלתי בהן ברכב שלי

המזגן לא מקרר ,הוא מוציא אוויר חם וכשאני מסובב את הבורר לחימום הוא מחמם, צריך למלא גז וזהו או שזה מעבר לזה?

אורות הדרך והאורות מעבר מאוד חלשים עד למצב שאי אפשר לנסוע בלילה ,החלפתי נורות ראשיות ונורות גבוהים ,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה

בעיה נוספת היא שהאגזוז השמיע רעשים מוזרים ושהרמנו את הרכב על ליפט זיהינו מספר חורים , בדקתי עלות תיקון וקיבלתי הצעה של 800 ש''ח על החלפת האגזוז מהממיר הקטליתי עד קצה האגזוז -מחיר מוצדק לדעתכם או לחלופין קיימים פתרונות זולים יותר ואיזה מוסכים שמתמחים באגזוזים יש באזור אשדוד והסביבה שאתם מכירים

עוד בעיה שמטרידה אותי מאוד היא כשאני מניע את הרכב והוא על מצב סרק יש צליל של תקתוקים מהמנוע וכשאני לוחץ על הקלאצ' הם נפסקים מה שגורם לי לחשדו שיש בעיה במיסבי גיר ,מה גם הדוושת קלאצ' אינה עולה עד סוף היא נשארת בגובה 3/4

אשמח לשמוע דעות לפני שאני נכנס למוסך שיעשוק אותי עד עצמותיי

תודה רבה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מזגן - עם או בלי קשר צריך להחליף פילטר מזגן כל שנתיים ואני ממליץ להחליף כל שנה. פילטר תחליפי עולה ~40 ש"ח וההחלפה די קלה. צריך לבדוק את מצב המזגן אצל מזגניסט. אם חסר או לא גז ואם כן האם זה איבוד טבעי או תקלה. כתוב מאיפה אתה ומישהו ימליץ לך על מזגניסט. אם כמה שנים טובות לא מילאו גז (איזה 5 ומעלה) אז זו נקודת התחלה טובה, בהנחה שאין בעיה חשמלית אחרת.

המזגן ברכב רק מקרר ולא מחמם. לכן זה שיש חימום לא מעיד כלום על המזגן עצמו. החימום מגיע מחום נוזל הקירור דרך רדיאטור החימום הפנימי.

פנסים - בעיה מוכרת בספייס. בתור התחלה צריך לשים נורות איכותיות של אוסרם או פיליפס ודומיהם ולא זבל סיני. לאחרונה שמתי "פיליפס H7 פרימיום" ואני מאוד מרוצה מהן. צריך לעשות כיוון אורות ולוודא במחשב הדרך שהאורות לא מכוונים כלפי מטה, שמופיע "0" בצד השמאלי של התצוגה ליד סמל הפנס.

למרות כל אלה האור בספייס ממש גרוע. אם הפנסים עכורים מבחוץ אז צריך לעשות ליטוש פנסים. גם אם תחליף פנסים הבעיה תחזור תוך מספר שנים מעטות. (ומניסיון התחליפיים גרועים).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מאשדוד וכן בלוח שעונים מופיע 0 ...מה כן אמור להופיע כי שיחקתי במצבים ושום דבר לא עוזר

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

צריך להיות אפס. והכוונה זה כמות האור שיש מול הרכב בלילה - אפס. :lol:

(יש לי את הרכב הזה אז מותר לי....)

ומניסיון - נורה טובה וכיוון אורות משפרים מאוד. אני מחליף נורות קדמיות כל שנה. לנורה טרייה תמיד יש אור חזק יותר מנורה שעובדת כבר שנה. וברכב הזה כל שיפור גם אם קטן משפיע.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

חשבתי לשים נורות דמויות קסנון המפיקות אור לבן ראיתי אותן בפעולה ויש לאמר שהפיזור אור שווה והן לא מסנוורות כל עוד עושים את הכיוון הנכון מה דעתך?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איבדת אותי פה. תן דוגמה לאיזו נורה אתה רוצה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אני יכול להשיג נורות דמוי קסנון h7 שנותנות גוון אור לבן חזק, העניין שכל נורה עולה כמאה שקל אבל הן עדיפות בהרבה על הברירת מחדל

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ערב טוב לכולם

להלן מספר בעיות שנתקלתי בהן ברכב שלי

המזגן לא מקרר ,הוא מוציא אוויר חם וכשאני מסובב את הבורר לחימום הוא מחמם, צריך למלא גז וזהו או שזה מעבר לזה?

אורות הדרך והאורות מעבר מאוד חלשים עד למצב שאי אפשר לנסוע בלילה ,החלפתי נורות ראשיות ונורות גבוהים ,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה

בעיה נוספת היא שהאגזוז השמיע רעשים מוזרים ושהרמנו את הרכב על ליפט זיהינו מספר חורים , בדקתי עלות תיקון וקיבלתי הצעה של 800 ש''ח על החלפת האגזוז מהממיר הקטליתי עד קצה האגזוז -מחיר מוצדק לדעתכם או לחלופין קיימים פתרונות זולים יותר ואיזה מוסכים שמתמחים באגזוזים יש באזור אשדוד והסביבה שאתם מכירים

עוד בעיה שמטרידה אותי מאוד היא כשאני מניע את הרכב והוא על מצב סרק יש צליל של תקתוקים מהמנוע וכשאני לוחץ על הקלאצ' הם נפסקים מה שגורם לי לחשדו שיש בעיה במיסבי גיר ,מה גם הדוושת קלאצ' אינה עולה עד סוף היא נשארת בגובה 3/4

אשמח לשמוע דעות לפני שאני נכנס למוסך שיעשוק אותי עד עצמותיי

תודה רבה

מישהו יכול אולי לעזור??

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בנוגע לעלות האגזוז (לפי מה שאני מבין זה לא רק דוד אלא כל הצנרת) המחיר סביר בהחלט ואפילו טוב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...