Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם :) הייתי רוצה לדעת,בבקשה,עד כמה הפער גדול בין עלות אחזקה של רכב פרטי (בסדר גודל של יונדאי אקסנט 2003 ועד,נניח,משפחתית גדולה כמו מאזדה6/פרימיום או אקורד 2000/2400 סמ"ק) לבין כבישביל (Soft-Road) כדוגמת טויוטה ראב4 ארוך (2004-5),הונדה CR-V (מודל 2002-2006,גימור ES),פורסטר אטמוספרי (2006-2008,הספק 158 כ"ס) וסובארו אאוטבק 3000 סמ"ק (2005-2009).

אשמח לדעת,באופן כללי,מהן סדרי הגודל של עלויות אחזקת כבישבילים מהסוגים הנ"ל ואם אפשר,אז גם של רכב כמו מאזדה6 פרימיום האצ'בק (2004-2008),שכן אין לי ולו שמץ של מושג.

האם רכבי הכבישביל הנ"ל (וכן המאזדה6 פרימיום) מוסגלים לגרור עגלה ועליה טרקטורון? אם כן,האם הם מסוגלים לעשות זאת בעליות ירושלים? זה יהרוס את הגיר? עד כמה תגדל צריכת הדלק? האם יקרה פנצ'ר אם אסע עם מאזדה6 פרימיום בשביל? (האוטו ישמש אותי,בין השאר,כדי להביא אותי למסלולי אופניים בסופ"ש.לא הייתי רוצה שבחנייה על כורכר,לצורך העניין,יהיה לי פנצ'ר).

לגבי טנדר,אגב - אני מעדיף שלא (לא מפנק בנהיגה יום-יומית ולא בטיחותי).

עלויות אחזקה כוללות: דלק,ביטוח (כולל נהג צעיר),טסט,אגרה,מרווחי טיפולים,עלויות טיפולים,חלפים (פנס קדמי/אחורי,רצועת אלטרנטור,צמיגים [האם ברכב 4x4 באמת צריך להחליף את כל הארבעה במקרה של פנצ'ר באחד הגלגלים?],מראות צד וכד'..

כמו כן,אם יש פרמטרים נוספים לעלויות אחזקה - אשמח אם תוכלו לפרט עליהם.

נ.ב: עד כמה עלויות אחזקה של ג'יפ רציני יותר,עם מנוע טורבו-דיזל (יונדאי טראקאן 2004-2007,פאג'רו קינג וכד'..) גבוהות בהשוואה לכבישבילים הנ"ל וכן למאזדה6 פרימיום?

תודה ^^

• תוכן חדש...