Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות פורד מוסטנג או מיאטה.

רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף לקנות מבחינת אחריות יצרן במידה ואני קונה אוטו חדש,אני יודע שלמיאטה יש אחריות אך השאלה האם היצרן מוכר בארץ פורד עם אחריות לשנתיים שלוש או לקילומטראז מסוים וחוץ מזה בנוסף היתי מעוניין לדעת האם הטיפולים של המוסטנג הם גבוהים יחסית למיאטה.

תודה לכולם!

פורסם

אם יורשה לי, אני חושב שהשיקולים שלך בקניית אחד משני הרכבים שהצגת, אינם נכונים.

אלה רכבי פאן, כל אחד בתחומו, האחת מכונית שרירים עם המון רטרו וקלאסיקה והשנייה מכונת נהיגה כייפית מהטובות שניתן לקנות היום בארץ בטווח מחירים שפוי.

את הרכבים האלה קונים מהלב ולא מתוך שיקול כלכלי/אחריות/צריכת דלק וכו'..

אמינות, חלפים זולים ועלויות אחזקה לא יקרות במיוחד ? נראה לי שאתה לא בכיוון הנכון.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

גם בפורום הלא נכון (הזזתי) וגם כותרת לא מתאימה (תיקנתי). להבא - זה פשוט יימחק.

היבואן לא מביא ארצה מוסטנג ולכן מדובר בייבוא אישי שלו יש כללים משלו- מומלץ להתייעץ עם סוכנויות ייבוא אישי בנושא.

מדובר בשתי מכוניות מאוד שונות ולכן כדאי שתגיד מה חשוב לך ברכב, כדי שאפשר יהיה לייעץ יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקי הבנתי אתכם,בכל מקרה שאלה אחרונה לי אליכם,במידה ואני מייבא את המוסטנג ביבוא אישי האם יש אחריות בינלאומית על האוטו לתקופה מסוימת?

פורסם

לפורד אין אחריות בינלאומיות.

וגם אם היתה, דלק מוטורוס היו כבר מוצאים קומבינה להתנער ממנה בדומה לסיפור שהיה עם כלמוביל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...