Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת 3200W Lanzar MAXP124D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הוא :3200W Lanzar MAXP124D

maxp124d.jpg

נתונים:

• 3200 Watt Peak Power (1600 Watt Each)

• 12" 3200 Watt Dual Voice Coil SubwooferS for Small Enclosures

• Black Non-Pressed Paper Cone

• Specially Treated Foam Edge Suspension

• Stamped Steel Basket w/Hex Key Input Terminal

• Bumped & Vented Motor Structure

• Custom Designed Rubber Magnet Boot

• 2" Dual Layer High Temperature Kapton Voice Coil

• 80 + 80 oz. Heavy Double Stacked Magnet Structure

• 1600 Watts Peak Power

• Dual 4 Ohms Nom. Impedance

• SPL: 91dB

• Mounting Depth: 6.4"

• Overall Diameter: 12.6"

• 1 Year Manufacturer Warranty

אם מישהו שהיה לו או יש לו סאב כזה יכל לספר לי אם הוא טוב או לא.

אני שומע שירים ובעיקר טראנסים.

Only RWD

פורסם

אל תתפתה אותו שמיעה כמו של פיוניר מורח לא קשור למוסיקה תן תקציב נארגן לך משהו טוב פתוח ליד 2?

מה שאר רכיבי המערכת וכו'.

ג'ינו.

פורסם

אני רוצה לדעת אם הוא טוב כי המחיר שלו נמוך יחסית וזה מענייך איך נתונים כאלה במחיר כזה..

אני פתוח ליד2 המליצו לי על P3 אבל לפי מה שאני רואה יש שתי דגמים אחד לבן ואחד שחור ואת השחור אני לא רואה ביד2 אני רואה הרבה את הלבן.. מה ההבדל ביינהם ?

בקשר לשאר הרכיבים אני כרגע עם "גרוטאות" אבל אני משדרג בעתיד יהיה לי מונובלוק רציני לסאב..

ביינתים יש לי מגבר 400 RMS של רוקפורד

קרוסאובר 3 ערוצים

ושלוש מכשירים גם כן "גרוטאות".

יש לי סאב 600W עם קופסה 12 אינץ' הוא סבבה אבל האו לא כלכך חזק בישבילי אני רוצה הרבה יותר חזק.. המגבר מחובר אליו אני מרים טיפה את הקרוס אובר המובנה שיש במגבר והסאב כבר בעננים אז אני רוצה לשפר את הסאב ליותר חזק שייספוג יותר כוח כי הסאב שיש לי לא סופג תמגבר הזה.. אני עם שתי העיגולים על הכי נמוך אם אני מרים אחד מהם הסאב בעננים.

Only RWD

• תוכן חדש...