Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי רכב מסוג פולקסוואגן פולו מודל 2001 שעבר תאונה בשנת 2003 והורד מהכביש ע"י שמאי רכב בטענה כי יותר מ 50% מערך הרכב ירד ולכן הוא לא יכול לחזור לכביש. חשוב לי לציין כי הרכב נלקח לאחר התאונה למוסך מורשה (צ'מפיון מוטורס) ולאחר טיפול גדול הוא תוקן. לאחר מכן נבדק ע"י מכון מורשה וקיבל אישור תקינות בבדיקה. עם כל זאת כשהתקשרתי למשרד הרישוי נאמר לי שבלתי אפשרי להחזירו לכביש.

השאלה היא האם זה נכון? ואם לא, מה ניתן לעשות בנדון?

תודה מראש.

פורסם

לא הבנתי, האוטו עבר טוטאלוס בשנת 2003 ורק עכשיו תוקן?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אם קיבלת פיצוי מחברת הביטוח הרכב בכלל לא שלך אז איך אתה יכול להעלות אותו לכביש?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

על פי חוק רכב שניזוק מעל 50% מערכו לא יוכל לחזור לכביש.

לא נראה לי שיש מה לעשות כי גם עבר הרבה מדי זמן מאז התאונה.

הרכב מבוטל כבר הרבה שנים ולדעתי אין שום דרך להחזירו לכביש. :cry:

לא היית מערער על השמאות של חברת הביטוח בזמן קרות המקרה כי אז יתכן שהשמאי היה מתקן את חוות דעתו כך שהנזק יהיה פחות מ-50% והרכב היה נשאר "על הכביש".

אישית לא הייתי רוצה לנסוע ברכב שעבר תאונה קשה משום שהוא משום שהוא הרבה פחות בטיחותי מהמקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על פי חוק רכב שניזוק מעל 50% מערכו לא יוכל לחזור לכביש.

לא נ

ראה לי שיש מה לעשות כי גם עבר הרבה מדי זמן מאז התאונה.

הרכב מבוטל כבר הרבה שנים ולדעתי אין שום דרך להחזירו לכביש. :cry:

לא היית מערער על השמאות של חברת הביטוח בזמן קרות המקרה כי אז יתכן שהשמאי היה מתקן את חוות דעתו כך שהנזק יהיה פחות מ-50% והרכב היה נשאר "על הכביש".

אישית לא הייתי רוצה לנסוע ברכב שעבר תאונה קשה משום שהוא משום שהוא הרבה פחות בטיחותי מהמקור.

1- החוק שאתה מציין, יש לך איזשהו מקור אמין? כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי.

2- לגבי הרכב הוא היה מתוחזק ע"י פורע חוק שהשתמש בו.

3- השמאי של חברת הביטוח רמז לי שאני אמכור לו את הרכב או שהוא יוריד אותו מהכביש.

4- לרכב אין אפילו קצה שילדה והוא קיבל אישור תקינות לאחר טיפול של 22 אלף ש' בצ'מפיון.

פורסם

מתוך אתר משרד התחבורה:

במקום אחד הם כותבים:

אובדן גמור: רכב ששמאי רכב קבע לגביו שהוא יצא מכלל שימוש או שהנזק הגולמי בו הוא 60% ומעלה משווי הרכב, שמאי הרכב חייב לדווח לרשות הרישוי על כך בטופס שנקבע בצירוף רשיון הרכב תוך 15 יום ורשות הרישוי תבטל את רישום הרכב.

במקום שני הם כותבים- שים לב למה שהדגשתי בסוף הציטוט.

אובדן גמור: אם שמאי רכב קבע שהרכב יצא מכלל שימוש או שהנזק הגולמי בו הוא 60% ומעלה משווי הרכב, עליו לדווח על כך למשרד הרישוי בצירוף רישיון הרכב בתוך 15 יום. הרישיון יבוטל ולא ניתן לחדשו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הרכב תוקן ב 2004 לא הייתי בארץ בשביל לטפל בזה.

לגבי הביטוח שלמתי להם שישאר אצלי.

אתה שילמת על חלקים משהו כמו 10 אחוז עם אני לא טועה .

אני בטוח שאי אפשר להחזיר אוטו כזה לכביש ,חוץ מזה קיבלת עליו כסף בגלל שהורידו אותו מהכביש ועכשיו אתה רוצה לעלות אותו חזרה ? מה תעשה תחזיר להם את הכסף?

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

• תוכן חדש...