Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב סקודה פיבוריט 93 קרבורטור.

יש איזה בעיה ממש לא קריטית אבל מעניין אותי לדעת מה הגורמים שיכולים לגרום לבעיה...

בעיקרון כשהרכב מונע, אם לוחצים את דוושת הגז במהירות וישר עוזבים אז הרכב לא מספיק להרים טורים ואפילו להפך, יש נפילת טורים והרכב נכבה.

יש רעיונות?

פורסם

שלום רב !

תושבת קרבורטור קרועה, ו/או קרבורטור הזקוק לנקוי שיפוץ וכוון ,ויד מקצועית מלטפת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול להיות מסנן דלק סתום,

בכל מקרה גש למוסך ובקש שיעשו כיוון לקרבורטור .

מתי עשית טיפול אחרון לרכב?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

טיפול בוצע לפני חודש כחלק מיישור קו.

את הפילטר דלק הרגיל החלפתי אבל את הפילטר שיושב על יד הקרבורטור (ברח לי השם שלו, זה שנועד למנוע ריחות או משהו כזה)

לא החלפתי כי לא היה כזה בחנות, הוא נראה מאוד ישן והפלסטיק שלו כבר ניהיה חום בכמה מקומות, האם אפשר לבטל אותו בכלל? ואז לחבר את היציאה מהמשאבה ישירות לקרבורטור (בעצם יש כבר פילטר בין המיכל דלק למשאבה)...

אני יפנה למוסך שלי כדי שיכוונו את הקרבורטור או במקרה הצורך ישפצו אותו.

פורסם

איזה פילטר יש בכדי למנוע ריחות? יש לך כנראה פילטר דלק נוסף ליד הכניסה לקרבורטור שלא הוחלף , תתחיל מזה שתחליף אותו

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
טיפול בוצע לפני חודש כחלק מיישור קו.

את הפילטר דלק הרגיל החלפתי אבל את הפילטר שיושב על יד הקרבורטור (ברח לי השם שלו, זה שנועד למנוע ריחות או משהו כזה)

לא החלפתי כי לא היה כזה בחנות, הוא נראה מאוד ישן והפלסטיק שלו כבר ניהיה חום בכמה מקומות, האם אפשר לבטל אותו בכלל? ואז לחבר את היציאה מהמשאבה ישירות לקרבורטור (בעצם יש כבר פילטר בין המיכל דלק למשאבה)...

אני יפנה למוסך שלי כדי שיכוונו את הקרבורטור או במקרה הצורך ישפצו אותו.

שלום רב !

הפילטר השני ניקרא קניסטר, ותפקידו אכן למנוע ריחות דלק בחלל הרכב, ובמידה והוא לא שבור ולא נוזל, אין צורך ובוודאי לא לבטלו, בעיקר שקשה להשיג קניסטר כזה וגם לא תחליפי.

את כוון הקרבורטור או שפוצו מומלץ לבצע במכון קרבורטורים שזה תחום עיסוקו המקורי והעיקרי, ולכן המיומנות בשיפוץ עולה על מוסך שכבודו במקומו מונח, אך זה לא תחום מיומנתו ועיסוקו.

פנה למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו.

גלוי נאות: כותב תגובה זו הוא בעל מכון לקרבורטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובה צביקה.

עשיתי אצלך שיפוץ לקרבורטור ברכב הקודם שלי לפני שנתיים בערך (סמוראי ישן ולבן) אתה בטח זוכר אותי, אני זה שאיך שיצא ממך עשה תאונה, ביציאה מנתניה:wink:

בכל מקרה הפעם אני לא יכול להרחיק עד נתניה, אני אתחיל במוסך ואם יהיה צורך בשיפוץ אז אני אפעל בהתאם.

תודה!

• תוכן חדש...