Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את ה2DIN של אלפיין דגם: iva-W502r.

בנוסף, חיברתי לו גם את המודול של ה- GPS המקורי שלו ואת המודול של ה- BT דגם: KCE-400BT ומצלמת רוורס מיקרו CCD פשוטה.

בגדול הכל עובד מצויין ואיכותי אך לפעמים כשאני מעביר להילוך רוורס התמונה שמגיעה מהמצלמה מוצגת מעוותת ומרוחה על המסך באופן כזה שרואים רק את החלק השמאלי של הפריים כשהוא מתוח על כל המסך, כשהתופעה הזו קוראת אז בדרך כלל כשאני מעביר מהילוך הרוורס להילוך D התמונה שעל מסך ה 2DIN שמגיעה מסרט DVD או מהתוכנת ניווט גם מוצגת בצורה מעוותת.

לפעמים קורה גם שכל המסך ניהייה שחור עם פס ירוק או אפור בחלק העליון וכך הוא נתקע עד שאני מכבה את הסוויצ' והמכשיר נכבה ונדלק ואז זה מסתדר.

יש לצייין שזה קורה אחת ליום בערך והתופעה מתחילה תמיד מזה שאני שם הילוך רוורס והמצלמת רוורס נכנסת לפעולה.

החלפתי את ה HU וגם את המתאם KCE-400BT כי חשבתי שאולי הם גורמים לבעיה אך הבעיה לא נפתרה.

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

לצערי אין לי תשובה לשאלה שלך,

יש לי את ה202r עם מודל GPS וחיבור אייפוד

ואני מעוניין לצרף אליו את המתאם בלוטוט'

וכאחד שיש לו רציתי לשאול אותך עם יש סיכוי שהמתאם מסתדר לך עם שמות בעברית?

• תוכן חדש...