Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי אפשרות לקנות את המידבאס Alpine SPR-17S ב400 שח יד 2 .

המחיר משתלם ? מי ששמע אותו יוכל לתת חוות דעת כללית ?

*מישהו יודע בכמה הקרוס המקורי של הסט חותך ?

-------------------------------------------------------

יש אפשרות לסט הזה :165CSX של ריינבואו כולו ב400 שח.

אשמח לדעת מה דעתכם עליו , איך הקרוס אובר שלו , ואיך הוא מול הטמפו , בערך.

שתיהם יוגברו על 35 rms, בסט שני חלקים (לכן חשוב שיידע לעלות גבוה יחסית ).

שתיהם 6.5

תודה רבה לכולם .

פורסם

לא מכיר את הסטים האלו, אבל לדעתי 35 RMS לא יספיק לשום סט 2 חלקים פאסיבי.

מעבר לזה, לבעלים של הסט צריך להיות המניואל שלו, שם צריך להיות כתוב.

מתחדשת*

פורסם

האלפיין סט נהדר וכל ההגברה שהוופר שלו מוצהר לעמוד בה עד כמה שאני זוכר היא 40 וואט RMS אז ככה שהוא גם אמור להיות שילוב נהדר להגברה שלך.

הסאונד של הסט של אלפיין מאוד מאוד קרוב לסאונד של רמקולים של מוראל ולכן גם הייתי הולך עליו משתי הסיבות למעלה.

גם סט מאוד מאוד נעים לאוזן וגם מתאים לך להגברה.

הריינבואו - אם זה סט מהסדרות הנמוכות - טוויטר נוראי ובאס אנמי - אופייני לכל סט גרמני זול, לא רק לרינבואו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסט בתקופה שהוא היה נמכר - שזה הרבה זמן אחורה - היה נמכר בין ה1400 ל1700 שקלים.

לדעתי אם אתה לא מתכוון לשדרג את ההגברה שלך בזמן הקרוב - המידבאסים האלו יתנו לך יתרון משמעותי היות והם יקבלו את כל ההגברה שהם רק זקוקים לה בכדי לעבוד נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המידבאסים של הרינבאו , בהגברה אקטיבית וחיתוך (לאחר ניסוי וטעיה ) בהתחשב במחירם לא יוכלו לתת תוצאה נאה יחסית ?

כל הסט של האלפיין הוא 120 rms.

פורסם

תראה - אני אומר את דעתי ותו לא.

אני ממש לא התלהבתי עד היום מסטים נמוכים ואפילו לא בינוניים של ריינבואו - בטח שלא מהטוויטרים.

את האלפיין האלה אני מאוד אהבתי, מאוד מאוד.

אבל זה רק אני... ואני פולני :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
האלפיין סט נהדר וכל ההגברה שהוופר שלו מוצהר לעמוד בה עד כמה שאני זוכר היא 40 וואט RMS אז ככה שהוא גם אמור להיות שילוב נהדר להגברה שלך.

הוופרים האלה כל וופר 110 וואט נומינלי אחלה וופרים ובהחלט שוים את המחיר.

http://www.alpine-usa.com/product/view/spr-17s/Specs

פורסם

הממ אני בטח מתבלבל בינם לבין סט שנקרא SPS

אבל גם אותו מאוד מאוד אהבתי והוא דרש הגברה אפסית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...