Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוד שאבס לכולם.

חברים, אני מוכר את הרכב הפרטי שלי. אני עובר להיות פרילאנסר בתחום המכירות.

אני צריך רכב, והנה הבעיות:

1) אני נהג צעיר (לא חדש)

2) אני לא יכול להתחייב לתקופה ארוכה

3) צריך למצוא פתרון עד כמה שיותר זול מבחינת עלות וצריכת דלק.

אז חשבתי על השכרה לטווח ארוך, איך זה עובד ולאיזה תקופה אני צריך להתחייב? אני חושב של-3 חודשים אין לי בעיה להתחייב.

הרכב דרך אגב זה קבוצות המיני מקסימום משפחתי.

אני מעוניין במשהו כמו ליסינג טיפולי כלומר שאני ישלם סכום מסויים והוא יהיה כולל הכל חוץ מדלק כמובן.

מה הכי מתאים לי, איזה חברות יש ומה המחירים?

תודה ענקית לעוזרים :)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אם אתה לא יכול להתחייב לתקופה ארוכה, חוזה ליסינג הוא לא עבורך. חוזה ליסינג כשמו הוא - חוזה מחייב לתקופה ארוכה. לצרכן הפרטי לא מוצע ליסינג תפעולי אלא ליסינג פרטי או מימוני. מדובר הלכה למעשה בשיטת מימון חוץ-בנקאית לרכב חדש, עם תשלומים חודשיים. בחלק מהעסקאות הללו קיימת גם אחזקה "בילט אין". השאלה היא - אם אתה קונה כבר רכב חדש, למה לך להעזר בשירותי האחזקה אם יש לך אחריות לתקופה של לפחות 3 שנים?

במידה ואתה מחפש להתנייד בצורה אקראית יחסית (פרילנסר או לא?) תוכל לשקול שירות שדומה לקאר טו גו. למעשה, השכרת רכב על בסיס שעה. הרכב לא שלך (בכל פעם תקבל משהו אחר) ואתה לא נדרש לשלם על אחזקתו.

לגבי השכרה לטווח ארוך - לא שמעתי על מחירים. חכה לתגובות של אחרים.

בכל אופן, לטעמי - אם אתה זקוק לרכב על בסיס יומי, אין לך טעם להשתמש בכל השירותים האלה. אחזקת רכב פרטי תהיה זולה יותר. במקרה הזה אתה גם לא מחוייב לגוף כלשהו.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה!

אז ליסינג לא בא בחשבון בשבילי.

לגבי קניית רכב חדש... תירא, לפי מה שחישבתי... זה לא שווה. אני מתכוון לנסוע המון על הרכב, ואני צריך שיהיה צמוד אלי כל הזמן. אני רוצה לברר על השכרה לתקופה נגיד של חצי שנה, איזושהי מיני קטנה, אולי אפילו סוזוקי אלטו, ושזה יהיה כולל כל עניני המוסך והטיפולים והביטוחים. ואני ידאג רק לדלק

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ההצעה של Clutch לגבי car2go היא ההצעה הכי יקרה שאתה יכול לקבל. (זאת הצעה טובה למי שצריך מספר שעות מועט ונוסע מעט ק"מ).

השכרת רכב לתקופה של מספר חודשים תעלה לנהג שאינו חדש באזור ה-2,500-3,000 ש"ח לחודש. קח בחשבון שעדיין תהיה השתתפות עצמית במקרה של תאונה.

יכול להיות שבחברות ההשכרה הקטנטנות, תמצא הצעה טובה יותר שתתאים לך כנהג חדש. החיסרון בחברות שכאלה הוא במקרה של תקלה שבה אתה תקוע עם רכב וצריך רכב חלופי - אם אתה תקוע עכשיו בדימונה ולקחת רכב מבני-ברק, תצטרך להמתין הרבה מאוד זמן עד שתקבל רכב חלופי שאמור להגיע אליך מבני-ברק. בגלל מספר מכוניות מצומצם, יתכן וגם לא יהיה להם משהו מיידי לספק לך כתחליף. לעומת זאת בחברות ההשכרה בפריסה ארצית, יספקו לך רכב תחליפי מתחנת ההשכרה הקרובה ביותר אליך גם אם מדובר ברכב בדרגה גבוהה יותר.

מצד שני אם כבר אתה מתכנן להשקיע כ-20,000 ש"ח בחצי שנה על השכרת רכב, אל תשכח שזה כבר 1/3 ממחירה של סוזוקי אלטו חדשה, או כמחצית ממחירה של מכונית דרגה A שיוצאת למכירה מחב' השכרה/ליסינג, כך שאולי כדאי לך לחשוב על רכישת רכב בתשלומים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מהצורה של הפוסט המקורי הסקתי שהרכב הנוכחי של פות ח האשכול נמכר כי לא נמצאה לו הצדקה כלכלית. כלומר, שהוא מחפש כלי תחבורה באופן בלתי קבוע. למטרות כאלה, קאר טו גו יכול להיות פתרון משתלם.

במידה ואתה צריך רכב צמוד - פתרון ההשכרה יהיה יקר מאוד, ולא בטוח שהוא ישחרר אותך מהתחייבות ארוכת טווח. במידה ואתה רוכש רכב, אתה חופשי למכור אותו בכל שלב ולהנות מתחושת העצמאות. שוק היד השנייה רווי במכוניות זולות עם תמורה טובה למחיר, אם אתה לא מחפש הנאה יוצאת דופן מנהיגה או מותרות.

פורסם

מה הבעיה לקנות טווינגו/סוויפט/סובארו ליאנה ולמכור ברגע שלא תצטרך יותר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השאלה היא מה אופי העבודה שלך. כמה קילומטרים אתה עושה בחודש? בעיר או מחוץ לעיר? כמה שעות ביום? כמה אתה תלוי ברכב לצורך פרנסתך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חברים, אני מוכר את הרכב הפרטי שלי. אני עובר להיות פרילאנסר בתחום המכירות.

אני צריך רכב,

לא הבנתי.

אז למה אתה מוכר את הרכב הפרטי שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לא תקנה קטנוע?

עם זה מיועד לעיר 50 סמ"ק יעשה את העבודה ובקושי ייגע בדלק, הביטוח של ה50 יחסית זול ל125 והוצאת הרישיון פשוטה, 50 סמ"ק עם נתונים טובים עד טובים מאוד לא יעלה יותר מ3 אלף.

• תוכן חדש...