Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד כמה ימים נגמר לי התוקף של הרשיון ואני הולך למכון רישוי לעשות טסט. מהסתכלות על טופס התשלום, הבנתי שאני ציך לבוא עם אישור ממוסך מורשה על תקינות הבלמים?

יש לי אודי 80 שנת 1991.

האם מקפידים על זה במכוני הרישוי - והאם אי אפשר לעשות את זה שם במקום לבזבז זמן על ללכת למוסך ולחזור?

אני לא חושב שיש לי בעיה עם הבלמים (ואם יש בעיה אני אשמח שיגידו לי ואני אתקן) - זאת פשוט טרחה.

תודה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם
שלום לכולם,

עוד כמה ימים נגמר לי התוקף של הרשיון ואני הולך למכון רישוי לעשות טסט. מהסתכלות על טופס התשלום, הבנתי שאני ציך לבוא עם אישור ממוסך מורשה על תקינות הבלמים?

יש לי אודי 80 שנת 1991.

האם מקפידים על זה במכוני הרישוי - והאם אי אפשר לעשות את זה שם במקום לבזבז זמן על ללכת למוסך ולחזור?

אני לא חושב שיש לי בעיה עם הבלמים (ואם יש בעיה אני אשמח שיגידו לי ואני אתקן) - זאת פשוט טרחה.

תודה

חובה להביא אישור ממוסך . יש לזה טופס מיוחד שהמוסך הבודק יתן לך והוא נדרש בעמדת הקבלה במכון הרישוי.

בהצלחה !!

פורסם

נכון מאוד.

ללא האישור הזה לא יקבלו אותך לטסט.

אם תגיע ללא האישור - הפקידה בעמדת קבלת המסמכים תשלח אותך להביא את האישור.

אי אפשר לקבל את האישור במכון רישוי. מכון הוא לא מוסך, והאישור הנ"ל חייב להינתן על ידי מוסך מכונאות, מורשה משרד התחבורה.

פורסם

אני עשיתי עכשיו טסט לרכב מודל 94,וזה ממש מעצבן שחייבו אותי להביא אישור בלמים בתשלום,למרות ששילמתי אגרה לטסט,זה לא סוג של גנבה של משרד הרישוי?? אנחנו ציבור בעלי הרכבים משלמים 1000 ש"ח בערך אגרה ודבר פשוט של בדק' בלמים,שולחים אותך למוסך חיצוני שגם לו אתה משלם:evil:

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ברור!!!

מה לא יעשו כדי שתעיף את הרכב הישן שלך, ועכשיו גם יש לך אפשרות לקבל עליו 3000 שקל,

למה אתה חושב חוצים טסטים לרכב מעל גיל 20? כדי להכביד על הבעלים כדי שיעברו לרכב מתקדם יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בשביל שתקנה רכב לא בהכרח יותר טוב משלך , בעלות של 60-130 אלף ש"ח ותעשיר את קופת המדינה , ותפסיד עליו 10-15 אלף ש"ח כל שנה,

זה למה.

פורסם

לא לכולם יש צורך ב 2 רכבים חדשים בבית,אני עם רומסטאר ליסינג שהיא רכב עיקרי,הרכב המדובר משמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר,להוציא את הילד מהגן.אני לא רואה צורך להוציא 50-60K לרכב שעושה 200 קילומטר בחודש:-P

פורסם

אם מתאמים את מועד הטיפול התקופתי לרכב בסמוך למועד הטסט - לא נדרשים ללכת שוב למוסך להוצאת האישור, וסביר להניח שהמוסך ינפיק לך אישור ללא תשלום מיוחד, אלא כחלק מהטיפול ברכב, בהנחה שכלל בדיקת בלמים...

פורסם

הבעייה לא האישור עצמו,אלא העניין שאתה משלם אגרה ונוסף לכך אתה צריך לפנות למוסך מורשה שיבדוק לך את הבלמים,בתשלום נוסף,זה לא התפקיד של הבוחן בטסט???

פורסם

זה כן התפקיד שלו, אבל אנשים צריכים להתפרנס , מישהו צריך לקבל כסף, לא הבנת את זה ?

פרטים בה"פ .

פורסם

מדוע חייבים להתבכיין על כל דבר?

ה150 ש"ח האלו פעם או פעמיים בשנה לא יגרמו לאף אחד להוריד רכב תקין ושמור מהכביש, גם אם הוא ישן.

וכמו שכבר נכתב, אם משלבים את הביקור במוסך לצורך קבלת אישור בלמים עם הטיפול השנתי - יש סיכוי טוב לקבל את האישור במחיר מופחת.

תתנחם בכך, שאתה משלם אגרת רישוי מופחתת על רכב ישן, ההפרש בין מה שאתה משלם למה שמשלם בעל רכב מודל 2010 יותר גדול מ 150 ש"ח.

פורסם

למה להתבכיין?

זה התפקיד שלהם,אז למה לסחוט מציבור בעלי הרכבים עוד כסף???

מחר יכניסו תקנה חדשה,לפני הטסט סע לזגג שיבדוק את השמשות ועוד שנה יחליטו שאתה צריך גם להיכנס לפנצ'רמעכר מורשה שיבדוק את הצמיגים.

אני חושב שבתשלום האגרה וזה לא משנה רכב מודל 79 או 94 ,הבוחן בטסט יכול לבדוק את הבלמים כי זו עבודתו,ולכן גם מחייבים אותך 62 ש"ח חוץ מהאגרה לשלם במכון עצמו.

זה ממש כמו היטל מים ומיסים לרכב,הציבור במדינה מקבל גזירות בהכנעה ומשלם לכן המדינה מז#$נת אותנו.

פורסם

ההגיון שלהם אומר שאם יקשו את האחזקה על רכבים ישנים ויתנו אופציה לקבל על הרכב הישן 3000 שקל , אנשים יעדיפו לרכוש רכבים חדשים יותר, כי לפני הטסט אין להם בילבול ראש גדול בשוטף אין להם תיקונים , והמדינה מרוויחה בכך שפחות רכבים מזהמים לכאורה נוסעים בכבישים.

הגריטה , והבדיקות לפני הטסט , וטסט כל חצי שנה , כל מה שחל על המיושנים האלו זה רק כדי שאנשים יזרקו אותם וישדרגו לרכב אחר.

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא חושב שרכב מודל 94 ישן,במיוחד לא עם המנועים והטכנולוגיה.

בשנות ה 90 שרכב ישן היה מודל 70,זה מובן,רכבים לא בטיחותיים ומזהמים,אך רכב מודל 94,עם ממיר למניעת זיהום בדיוק כמו ברכב 2010 וישנם רכבים עם ABS,לפי דעתי החוק צריך להישתנות,כמו כן יש המון רכבים מודל 94 ששווים יותר מ 3 K/

פורסם
אני לא חושב שרכב מודל 94 ישן,במיוחד לא עם המנועים והטכנולוגיה.

בשנות ה 90 שרכב ישן היה מודל 70,זה מובן,רכבים לא בטיחותיים ומזהמים,אך רכב מודל 94,עם ממיר למניעת זיהום בדיוק כמו ברכב 2010 וישנם רכבים עם ABS,לפי דעתי החוק צריך להישתנות,כמו כן יש המון רכבים מודל 94 ששווים יותר מ 3 K/

אני מסכים מאוד. יש גם לציין שיש אנשים שאוהבים רכבים ישנים. כן כן, אוהבים רכבים ישנים ולכן מוכנים להחזיק רכב כזה גם אם יש להם את היכולת הכלכלית להרשות לעצמם אוטו יותר חדיש.

בנוסף, המס שיש בארץ על רכבים חדשים הוא מטורף שהגיע הזמן לחרם צרכנים. אני לא מוכן לקנות אוטו ב 150K כשמוכרים אותו בחו"ל בחצי מהמחיר.

הטסט כל חצי שנה, הבדיקות לפני הטסט וחוק גריטה לא יגרמו לי לוותר על האוטו. הם פשוט כאב ראש מיותר.

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...