Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה שמעתי על כל כך הרבה מערכות פליטה\צינורות פליטה שקיימות, כגון, דוד פתוח,דוד\אגזוז זרימה חופשית FREEFLOW,דוד אחורי,מע' פליטה ישירה,אגזוז רגיל,אגזוז ברקס,ונוצר לי הרבה בלאגן בראש מרוב כל המערכות,אני מחפש מישהו שיעשה לי קצת סדר בעניין כל האגזוזים והמערכות. הכוונה: למה ההבדל בין אגזוז לדוד אחורי,מהו הדוד בעצם (אני משער שזו ה"קופסא" שאני רואה אם אני עומד מאחורי הרכב,ה"קופסא"" שמתחברת לצינור\לפיה שממנו יוצאים הגזים,והיא בעצם מכילה בתוכה מחיצות),האם בכל מערכת פליטה שמיוצרת על ידי היצרן קיים "מסנן" לסינון הגזים הרעילים, בלי קשר לממיר קטליטי,ומהו אגזוז ברקס.מקווה שתוכלו לעזור ותודה מראש לכל מי שינסה ויצליח.

פורסם

הרעש החזק הנוצר בדוד פתוח\אגזוז זרימה חופשית נוצר עקב הדרך הפתוחה והמשוחררת של הגזים?החופשיות בדרך מייצרת את הרעש?

• תוכן חדש...