Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. האם יש חוק בעניין ? ואם כן האם מישהו יכול לתת סעיף וכו' ?

אם לא מתי אמור להכנס החוק לתוקף ?

ב. רציתי לדעת האם מישהו כאן שמכיר את מכשיר VRX935VD CLARION

יכול לתת לי התרשמות מהמכשיר ע"פ שמיעה . קיבלתי הצעה לא רעה על המכשיר

והיתה התלבטות בין זה לפיוניר 6500 (יחידת ה DVD שלהם). אבל למיטב ידעתי קלאריון נחשבת לחברה עם מוצרים יותר גבוהים מפיוניר. למיטב ידעתי.

http://www.clarion.com/usa/product/index.php?mod=details&category=multimedia&product=VRX935VD

צורף הלינק למכשיר הנ"ל עם פרטים.

בתודה מראש.

פורסם

ניתנה הצעה של ליברמן לגבי איסור צפיה ב דיייייי ויייייייייי דייייייייי בשעת ניסעה..

אבל זה עוד לא יצא לפועל!

חוקי.

פורסם

תודה.. כו@ אמו אין למדינה על מה לעשות כסף כבר ?

בכל אופן , לשאלה השניה אני אודה לכם אנשים אם תתנו את דעתכם למי שיש :)

פורסם

יש איסור על צפייה בדיוידי בזמן נהיגה אבל אין איסור על התקנה או שימוש במצב עמידה :roll:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

החלטה ??? אני לא רואה הסכמה.. לעזאזל כל הזמן הדיון הזה נתקע איפה שהוא באמצע... זה אומר כן זה אומר אין... איפה אפשר לברר סופי ?

פורסם

לא צריך חוק ספציפי כדי להבין שאסור לצפות ב- DVD בזמן נהיגה. חלה עלייך חובת זהירות - צפייה ב- DVD תוך כדי נהיגה לא מאפשרת לקיים חובה זו.

פורסם

יש חוק או אין חוק. זה לא משנה, כי שוטר יכול לתת לך קנס בכל מקרה. יש סעיף הניקרא "נהיגה לא זהירה". השוטר יכול לטעון שלא הסתכלת על הכביש אלא על המסך וזה מצב של נהיגה לא זהירה.

הצעת החוק דווקא מאוד הגיונית. כשאתה נוהג אתה צריך להסתקל על הכביש ולא לסכן אנשים אחרים.

פורסם

מה דעתכם אם המסך של ה-DVD מכוון לנוסע שליד הנהג והוא זה שמסתכל. האם זה נחשב לקנס, כי זה נמצא מקדימה? והאם זה נחשב כמסיח את דעתו של הנהג?

פורסם

אולי שמישהו יסביר לי את ההגיון בלצפות במסך DVD תוך כדי נסיעה ?

למי זה תורם ? מה זה נותן חוץ מהסחת דעת מטורפת מהנהיגה.

גם למוזיקה זה לא ממש מוסיף כי מוזיקה צרך לשמוע, אולי להרגיש , אבל לראות ?

אישית אני ממש בעד חוק כזה שיאסור שימוש במסכי DVD באוטו תוך כדי נסיעה , לא הייתי רוצה להיות באוטו שלי שאני יודע שזה מאחורי רואה הופעה חיה של ברברה סטרייסנד בקוויבק.

• תוכן חדש...