Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

discoTD5,

אצל מי ניתן להתקין מערכת כמו אצלך ?

תרים טלפון לרמי - הוא חשמלאי מקצוען ברמות מוגזמות - 052-2740203, הוא נמצא בכפר מנחם (לא רחוק מצומת מסמייה (בני ראם), ונגיש מאוד מכביש 6. תגיד לו שיואב מסר את הטלפון שלו.

אני יודע שבשביל חשמלאי אין צורך לנסוע חצי שעה. בשביל רמי אני מוכן לנסוע גם 3 שעות. הבחור אמין, מקצוען ופדנט.

גילוי נאות: הוא גם חבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החיישן טמפ' שמסומן בצהוב (1.) מוברג לראש המנוע.

האם החיישן הנוסף זה מה שמסומן באדום? (מס' 2, יש לו שני חוטים אדום-שחור) ?

attachment.php?attachmentid=191537&d=1267802575

תמונה מלמעלה (כאן רואים שהוא יבש-פשוט מחובר לאוזן שמוברגת לבית התרמוסטט) :

attachment.php?attachmentid=191536&d=1267802575

IMG_1478.jpg

IMG_1482.jpg

פורסם

הקונקטור עם 2 החוטים לא ברור מהו ולאן הוא מתחבר, תסתכל היטב לאן הוא מתחבר למה בדיוק.

לדעתי הקונקטור ניראה כמו מינוס של צמת ההזרקה, כי אני יודע שאצלי יש על בית הטרמוסטט קונקטור דומה שהוא מינוסים של צמת ההזרקה.

תבדוק אם החיישן קיים מתחת לבית הטרמוסטט

פורסם
אתה בטוח שיש שני חיישנים, יש אחד שמחובר לראש מנוע, מאחורי בית הטרמוסטט, איפה השני?

לגבי הצורך בבקרה נוספת, תראו הרכב אמין ומטופל היטב, אבל קורים מקרים. לדוגמא דוד עליון של הרדיאטור שנפרץ. במקרה אני זה שנהג ברכב ושמתי לב לעלייה בחום. הרדיאטור והטרמוסטט הוחלפו ובזה נגמר העניין. אבל אם לא אני הייתי זה שנוהג, או שלא הייתי מבחין בזמן... היום חבר "קיפח" ראש מנוע בפונטו כשלא הייה קשוב למד החום (עניין של כמה דקות של חוסר צומת לב לרכב בפקק)

בכל מקרה זה רק רעיון שנראה לי נחמד, אבל אם הדבר מסובך מדי אז כנראה שארד מזה.

discoTD5,

אצל מי ניתן להתקין מערכת כמו אצלך ?

פיאט פונטו זו לא לדוגמא לרכב נורמלי. זה רכב שייצרו אותו מלכתחילה כלאחר יד, המנוע נורא עדין ,החיווטים שלו על הפנים ולרוב הדגמים שבארץ אין שעון חום אלא מנורת התראה מסכנה שנדלקת לאחר שכבר מאוחר מדי (כאשר היא נדלקת יש לך דקה או שתיים לכבות מנוע אם לא הלך הראש).

מזדה לנטיס זה רכב מאוד איכותי אמין אם הרכב שמור ומתוחזק בצורה טובה אין צורך בתוספת המיותרת הזו.

• תוכן חדש...