Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הנ"ל הרכישה החכמה ביותר(למרות ההסתייגות שלך ממנה) תהיה הסופרב. אין מה לעשות, שום רכב בתקציב הנ"ל לא יכול להתחרות איתה. אבזור יוצא מן הכלל, איכות טובה, מנוע בעל ביצועים נחמדים וגם מראה אלגנטי(במיוחד אם תוסיף נניח, חישוקי 18" שיתנו לרכב מראה אגרסיבי).

הפאסאט, אגב, זה גם רכב מאוד המוני(בדומה למאזדה 6 וכו') כך שאם זה שיקול בשבילך אז אין טעם לחשוב על הפאסאט.

הביואיק לקרוס החדשה גם אחל'ה אופציה אבל היא מעבר לתקציב אני מאמין(מחיר 229 אלף אם אני לא טועה).

אם תוכל למתוח את התקציב עוד קצת ואתה לא חייב רכב מתוצרת סדאן וכו' אולי תשקול את הגולף GTI החדשה.

אני יודע שזו הצעה שונה לגמרי ממה שקיבלת עד כה אבל הרכב אינו המוני, הוא חזק, איכותי ומשדר סטטוס מסויים(יחסית לרכבים אחרים על הכביש. אבל אולי זה רק אני). בכל מקרה, תבדוק אותה.

אוקטביה VRS. גם רכב חזק, בעל מראה די אגרסיבי וגם יכול לשדר סטטוס מסויים.

פורסם
הונדה אקורד החדשה ללא ספק,רכב בעל נוכחות מרשימה ומראה אגרסיבי במקצת בהחלט רכב ראוי והאמינות כלל אינה מותלת בספק ואני חושב שאת זה כולם יגידו לך

מחזק את אופציית האקורד,רכב חלום לדעתי.

פורסם
מחזק את אופציית האקורד,רכב חלום לדעתי.

מת על האקורד והיה לי כיף ונוח בא כמו שלא היה לי נוח במרצדס וסובארו טריבקה שגם נהגתי בה,ממש אוהב את האקורד יותר מכל רכב שנהגתי בו

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
ה159 חורגת מהתקציב באלף שקל , זה כזה נורא ?

הפאסאט רכב יוצא מן הכלל , הונדה אקורד רכב מפנק אבל יותר מידי המוני , אופציה נוספת היא השברולט מאליבו אבל זה רכב שיתאים לאנשים מאוד מסויימים .

איך אתה חושב מגיעים להיות סמנכ"ל כזה חשוב שמגיע לו אוטו ב 200K? לא זזים סנטימטר ממה שהוקצב, גם לא בשקל. :idea::roll:

פורסם
מת על האקורד והיה לי כיף ונוח בא כמו שלא היה לי נוח במרצדס וסובארו טריבקה שגם נהגתי בה,ממש אוהב את האקורד יותר מכל רכב שנהגתי בו

אני לא יודע באיזה מרצדס נהגת ובאיזה טריבקה,אבל אקורד 2004 הייתה לי,ה407 שיש לי עכשיו פשוט הרבה יותר נוחה מהאקורד.

פורסם

אוקטביה VRS. גם רכב חזק, בעל מראה די אגרסיבי וגם יכול לשדר סטטוס מסויים.

סקודה = מראה אגרסיבי ? איזה סטטוס ? של נהג מונית ?

אויש אלוהים תסלחו לי אני ממשלא מעוניין לפגוע בשמם הטוב של המכוניות של שברולט אבל השברולט מאליבו היא פשוט אסון לטעמי והייתי מעדיף הונדה סיויק בשנתון מוקדם עליה,נהגתי בה וזה לא היה כיף,מהנה או נוח בכלל.

ואם אני יגיד לך שהמאליבו זכתה במכונית השנה בצפון אמריקה מה תאומר לי ?

לאבא שלי הייתה מאליבו , ואחרי שהיא עברה תאונה הוא קנה עוד מאליבו ( דגם של 2005 ) , כי זה פשוט רכב מעולה ! במיוחד גרסאת הLTZ , אך איך אומרים " איש באמונתו יחיה " אני לא יתווכח איתך על טעמך האישי .

אגב , אבי אמור לקבל אלפא 159 , רכב מדהים לדעתי , ממליץ לך (כותב האשכול ) לבדוק את העניין .

פורסם

תודה רבה רבה לכולם על התגובות, אני אעכל הכל וברגע שאחליט מבטיח לעדכן.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
אני לא יודע באיזה מרצדס נהגת ובאיזה טריבקה,אבל אקורד 2004 הייתה לי,ה407 שיש לי עכשיו פשוט הרבה יותר נוחה מהאקורד.

יש הבדלים בין הונדה אקורד 2004 ל2009 בכל אופן אהבתי את ההונדה ואני מדבר על מרצדס S-350 של אבי וטריבקה חדשה של שותף של אבא שלי.

ואם אני יגיד לך שהמאליבו זכתה במכונית השנה בצפון אמריקה מה תאומר לי ?

לאבא שלי הייתה מאליבו , ואחרי שהיא עברה תאונה הוא קנה עוד מאליבו ( דגם של 2005 ) , כי זה פשוט רכב מעולה ! במיוחד גרסאת הLTZ , אך איך אומרים " איש באמונתו יחיה " אני לא יתווכח איתך על טעמך האישי .

אגב , אבי אמור לקבל אלפא 159 , רכב מדהים לדעתי , ממליץ לך (כותב האשכול ) לבדוק את העניין .

מאליבו 2005 אולי לא נהגתי בה אולי עכשיו היא השתנתה לראה אבל נהגתי בשנתון הנוכחי ואני יכול להגיד רק שיש הרגשה שאתה נוהג ממש נמוך יצאתי אישית מהנהיגה ברכב עם כאב גב והאוטו מרגיש כבד בהשוואה לאקורד ואפילו לטריבקה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בתור אחד שנסע על כל רכב שהצעתם פה המאליבו הכי נוחה ומשדרת טעם מעודן ביחס לשאר .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

גרסאת הVRS מגיעה עם ג'אנטים 18" עם חתך נמוך, ספויילר, סמל על הגריל וקליפרים צבועים. כמו כן גם עם מפלט כפול מאחורה.ניתן לראות גם את המושבים הספורטיביים מבחוץ. זה מקנה לרכב מראה אגרסיבי. בתוספת צבע נניח, כחול או אולי גם שחור הרכב יהיה בעל מראה אגרסיבי ולא יזכיר מוניות.

פורסם

הרכב נרכש בתקציב החברה? רמת גימור פאר או ליסינג? אילו נתונים חשובים ששכחת לשתף. יש להם השפעה שאמורה להיות משמעותית.

בכל אופן רכב שלא צויין פה והוא די נדיר על הכביש אבל משדר סוג של יוקרה.

יונדאי סונטה, אומנם יונדאי אבל תמיד שידרה מעיין פאר מסויים

ומבחינת איבזור פנים מאוד מפנקת

Confidence In Motion

פורסם

בן אדם ביקש המלצה על רכב מנהלים לא שגרתי.

מה הציעו לו?

GOLF GTI, אוקטביה VRS, למתוח תקציב ל230 ולשלם כל חודש עוד איזה 4 אש"ח בשווי שימוש.

ממש חגיגה בסנוקר.

לפותח שרשור.

אני ממליץ לך לבדוק C4 חדשה ומצטרף להמלצה על אקורד חדשה. היא בהחלט לא שגרתית.

גם וולוו S40 יכולה לבוא בחשבון. יש לה את הלוק הנכון.

• תוכן חדש...