Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אם יש נושא אחד שגורם להמון אנשים להוציא כסף ואין אפשרות לנהוג ללא ההוצאה(רעידות.סכנה) הוא המקרה בו מתעקם ג'אנט וכל הרכב רועד ,אתה נוסע בחורף נכנס לשלולית ופתאום שומע בום,מה נהיה?הבור שנמצא מתחת למים לא נראה לעין,הג'אנט שהיה נראה טוב לעין גורם לעין להעצם,מה עושים בנידון?

הנהג שלא חושב הרבה הולך למוסך ומחליף את כל ארבעת הג'אנטים לחדשים,מה שאומר שבדרך כלל עושים גם צמיגים על הדרך ובקיצור 3600 שקל בממוצע הולכים לנו לטובת נוחות הנסיעה ברכב

המשמש אותנו מדי יום,

החסכן/חייל יוותר על היופי ויחזור לטאסות ב400 שקל עד שיסתיימו להם 3 שנים של שירות

הבחור שקנה סט ב 8K וכעת אין לו אפשרות למצוא ג'אנט יחיד נוסף פשוט יושב ובוכה יום יום,הוא יעדיף לנסוע כשכל הרכב רועד אבל לא להוריד את הסט היפהיפה שהתרגל אליו כלכך,

אז חברה מה עושים בנידון?

אני מבקש שמי שיענה פה יענה על סמך נסיון אישי בלבד!לא אשנים שאומרים אי אפשר אין סיכוי וכאלה ששמעו סיפורים,

אם יש בעל רכב שהתעקם לו הג'אנט(מגנסיום.סגסוגת)שיפרט את נסיבות העיקום פתירת הבעיה מיקום החנות שתיקנה את הבעיה ועלות כספית+-

תתודה רבה לכולם אני מקווה שהאשכול הזה יניב הרבה שאלות ותשובות למעיינים בו בעתיד

פורסם

בור בכביש :evil: - אני חושב שעלה לי 300 ש"ח לישר ,לא היו רעידות או סטיות מיוחדות הוא היה מורכב גם מקדימה וגם מאחור .

• תוכן חדש...