Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה, גם ל"אדריכל" שתיכנן את התחנה המרכזית בת"א יש שם עולמי, זה לא מונע ממני לחשוב שהוא פושע נלוז. :evil:

יש לי הרגשה, לא מבוססת אבל די חזקה, שהאדריכל שצעק על פותח השרשור הוא אותו אחד שתיכנן את התחנה המרכזית החדשה (ואת "הבימה" החדש והמפלצתי, ואת בית המשפט העליון שאני דווקא אוהב).

פורסם
תעשה את מה שאני עשיתי פעם, סיטואציה דומה.

פניתי בעיני עגל לבחור ואמרתי לו בשקט ולאט-לאט שיש לי בעיה בשמיעה ואני לא שומע ברור כשצועקים...

בדרך כלל זה עובד, הבן אדם מתנצל ומוריד את הטונים ונירגע.

סבא שלי היה אומר: "כשאתה מתווכח עם אדיוט שים לב שהוא לא עושה את אותו הדבר..."

:lol:

גילי

גילי אתה תותח.

כשאיבטחתי את קצין העיר לפני כמה שנים טובות, הגיע לשם אחד, ערס מהזן ש"אתמול-השתחררתי-מהכלא-אחרי-שדפקתי-פיתה-וזעתר-אבל-זעתר-התנגד-אז-אסרו-אותי-לשנה-אז-כשיצאתי-חיפשתי-את-המנייאק-הוא-עדיין-התנגד", והתחיל לצעוק ולצרוח על הקצינה האחראית שם, ברמה שכבר רצתי פנימה, חושש שאני אצטרך להגיב בצורה תקיפה (מאבטח, בכל זאת). לחשתי לו באוזן ש"קצינות זה כנופייה של סתומות, יש להן בעייה נפשית, הן לא מבינות כשצועקים, בוא אחי נצא, נעשן איזו סיגריה ככה, נרגע שנינו, ספר לי מה הבעייה, אני אדבר איתה בשפה שהיא תבין ". זה עבד, הוא נרגע, למד לדבר רגוע ויפה, והכל הסתדר בסוף איכשהוא.

ואהבתי את הפתגם. צריך לזכור את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש לי הרגשה, לא מבוססת אבל די חזקה, שהאדריכל שצעק על פותח השרשור הוא אותו אחד שתיכנן את התחנה המרכזית החדשה

זה לא אותו אחד.

האדריכל שאתה מתייחס אליו הוא רם כרמי, והוא בוודאי שאינו מסוגל לצעוק עקב בעיה רפואית במיתרי הקול.

אין לו קשר לסיפור הזה, מה גם שהוא אדם נחמד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תכל'ס.. יצאת גדול..

בתחילת דרכי בחברה עשיתי איזשהו אירוע רופאים באיזשהו מרכז כנסים שקר כלשהו בגני התערוכה, וראיתי מהצד משהו דומה.

אחד המרצים (אגב, רופא גרמני בעל שם עולמי) הביא מקינטוש בלי מתאם מיני DVI, אז הטכנאי של החברת הקרנות הציע לו את האופציה לעבור לPC רק למטרת הפרזנציה.

הטכנאי המסכן חטף מקלחת של צרחות מהמרצה שהוא לא מעלה את הפרזנטציה שלו על אף מחשב שהוא לא שלו ואיך הוא חסר אחריות שאין לי מתאם כזה סטנדרטי שכמובן צריך להיות לכל אחד ובלה בלה בלה והוא הלך למפיקה ואמר לה שהוא לא עולה להרצות בלי המחשב שלו ושחבל על הזמן.

בקיצור, הלכתי סתם ככה לראות על מה הבלאגן והצעתי את האופציה לקפוץ שניה לבאג ולרכוש את המתאם מיני DVI לVGA תמורת אי אילו שקלים.

היה מוצלח.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
זה לא אותו אחד.

האדריכל שאתה מתייחס אליו הוא רם כרמי, והוא בוודאי שאינו מסוגל לצעוק עקב בעיה רפואית במיתרי הקול.

אין לו קשר לסיפור הזה, מה גם שהוא אדם נחמד.

טוב לדעת, תודה.

פורסם
"כשאתה מתווכח עם אדיוט שים לב שהוא לא עושה את אותו הדבר..."

"אל תתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו, וידרוס אותך עם הניסיון שלו" - מדברי הממזר השמן, פרק ד', פסוק כ"ג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע מי האדריכל הנ"ל, הוא ידוע בחיבתו הרבה לקוק.

קח בחשבון שיש מצב שהוא היה בקריז לעוד שורה... זה הכל.

אני אישית,לא הייתי מצליח להגיב ככה באדישות וברוגע.

כל הכבוד לך.

• תוכן חדש...