Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה התחיל לי לפני כשבועיים (לא היה לי זמן לטפל בזה בגלל הצבא) יש רעש של שריקה בעליית הטורים ורק כשהמכשיר דולק,כשמכבים את המכשיר אין שום רעש.

מספיק לרדיו להיות מופעל בלי שירים וכשאני אתן גז בניוטרל הרעש יעלה עם הרעש של הטורים.

הייתה לי את הבעיה הנ"ל ברדיו הקודם וגיליתי שה+ והRCA היו מועברים באותו צד,הפרדתי וזה נעלם.

כאן אצלי זה ככה ועדיין יש את הרעש,מה יכולה להיות הסיבה? REMOTE? בעיה בRCA?

חשוב לציין שלא שונה כלום במהלך הזמן האחרון וזה בא לבד.

תודה.

Scan Speak

פורסם

ערב טוב.

הבעיה שלך נקראת: "רעשי אלטרנטור".

אני לא יודע ממה היא נובעת אך אני יודע איך לסדר אותה.

תוציא את הרדיו דיסק(HU) תנתק את ה-RCA כך כבל של רמקולים וחבר אותה לחלק החיצוני של ה-RCA(לא לפין באמצע אלה לטבעת מסביב), את הצד השני של הכבל תחבר לגוף הרדיו דיסק(או שכמו אצלי חיברתי אותם ישירות לגוף הרכב).

שים לב שהכבל לא יגע בפין של ה-RCA.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

הבנתי את המדריך של NO SPEED,חיפשתי את המדריך של איתמר והבנתי שזה עובד רק על רדיו של פיונר..

בכל מקרה זה לא היה בעבר זה בא לי פתאום כאילו נגעו במשהו (ובעצם לא נגעו בכלום 100%)

Scan Speak

פורסם

זה עובד גם על קלריון בדוק!

המערכת שלי ברכב היא קלריון בידיוק כמו שלך!

וגם ב-HU הקודם שלי שהיה קלריון ביצעתי את זה וזה עבד פרפקט!

ניסיתי למצוא לך את המדריך פשוט לא מצאתי לך לפי המדריך ואני מבטיח לך הצלחה.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני אנסה את זה,יש לי 2 זוגות RCA צריך על שתיהם? או שאפשר לנסות על אחד אם לא יעזור אז על השני?

ועוד משהו שלא הבנתי זה לאן אני מחבר את הקצה השני של החוט רמקול..? מז"א לגוף הרדיו?

תודה.

Scan Speak

פורסם

קרה לי גם עם מכשיר כמו שלך משו בהתקנה לא היה תקין ונשרפו המינוסים של המכשיר.

בכל מקרה אם תתקין אותו שוב (לאחר תיקון מעבדה) תנתק את קוטב מינוס של המצבר שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

על גוף הרדיו דיסק יש כול מיני ברגים.

תפתח אחד לא משנה איזה ותחבר אותו אליו.

על כול זוג RCA אתה שם אחד.

אני ליתר בטחון ולשקט הנפשי שלי(להוציא כול פעם את הרדיו דיסק) חיברתי כול RCA לגוף.

בברכה טילח

• תוכן חדש...