Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויזה לתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה תשובה מוסמכת ורצינית?

אתה הרי מזמין מאיפושהו טיסה ותשווה מחירים?

שאל את הסוכן נסיעות - זה מחובתו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אאל"ט, ה"ויזה" היא בעצם תשלום בשדה התעופה של כמה באטים בתור "מס מלך".

אין ממש ויזה שצריך להוציא מראש כמו לארה"ב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שנאמר,שהייה של עד חודש אין צורך בויזה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יתרה מכך- עד חודש מקבלים אשרת שהייה אוטומטית. כשהחודש מתקרב לקיצו, נותנים קפיצה למשולש הגבולות, עוברים את הגבול ללאוס או לבורמה וחוזרים לתאילנד לחודש נוסף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין מס מלך ואין שום תשלום לא בכניסה ולא ביציאה.

למי ששוהה בדרום קצת בעייתי לקפוץ למעבר גבול (בדרום תאילנד יש רק רנונג שהיא עיירה שנמצאת כ 8 שעות נסיעה מפוקט וצריך לשוט בסירה לבורמה בקיצור יותר מסובך ממש שזה נשמע)ובמעבר רגלי ומקבלים הערכה רק ל שבועיים.

אם נוסעים עד חודש אין בעיה מקבלים אשרת שהיה לחודש בשדה תעופה (בנחיתה ישר ללכת לבדיקת הדרכונים ולא לעמדת הנפקות של הויזה שגם יש אבל זה לאזרחויות אחרות).

אם נוסעים ליותר מחודש יש להוציא ויזה בשגרירות תאילנד בישראל שנמצאת בהרצליה (נראה לי שעד מרץ זה אפילו בחינם כניסה אחת ויזה לחודשיים) עושים תוך 24 שעות .

ניתן להיכנס איתה תוך 3 חודשים מרגע ההנפקה ואז סופרים חודשיים עד ליציאה.

אם שוההים יותר זמן ממה שמאושר ע"י השלטון. בשדה יהיה כנס על כל יום חריגה, ואם תתפסו בתאילנד עצמה זה אף יכול להוביל למעצר.

תהנו , תאילנד זה גן עדן .

פורסם
אין מס מלך ואין שום תשלום לא בכניסה ולא ביציאה.

למי ששוהה בדרום קצת בעייתי לקפוץ למעבר גבול (בדרום תאילנד יש רק רנונג שהיא עיירה שנמצאת כ 8 שעות נסיעה מפוקט וצריך לשוט בסירה לבורמה בקיצור יותר מסובך ממש שזה נשמע)ובמעבר רגלי ומקבלים הערכה רק ל שבועיים.

אם נוסעים עד חודש אין בעיה מקבלים אשרת שהיה לחודש בשדה תעופה (בנחיתה ישר ללכת לבדיקת הדרכונים ולא לעמדת הנפקות של הויזה שגם יש אבל זה לאזרחויות אחרות).

אם נוסעים ליותר מחודש יש להוציא ויזה בשגרירות תאילנד בישראל שנמצאת בהרצליה (נראה לי שעד מרץ זה אפילו בחינם כניסה אחת ויזה לחודשיים) עושים תוך 24 שעות .

ניתן להיכנס איתה תוך 3 חודשים מרגע ההנפקה ואז סופרים חודשיים עד ליציאה.

אם שוההים יותר זמן ממה שמאושר ע"י השלטון. בשדה יהיה כנס על כל יום חריגה, ואם תתפסו בתאילנד עצמה זה אף יכול להוביל למעצר.

תהנו , תאילנד זה גן עדן .

תודה רבה. יש לי עוד שאלה

חוות דעתכם על רויאל ג'ורדניאן

קיבלנו הצעה מאד אטרקטיבית לטוס עם רויאל ג'ורדן עם טיסת המשך ישירה כך שזה בדיוק כמו עם אל-על. החשש היחיד שלי הוא מבחינה בטחונית.

האם משהו טס איתם בעבר ? איך סידורי הבטחון ?

האם יש סידורים שונים לישראלים ?

איך היתה ההרגשה לטוס איתם ובשדה בעמאן ?

פורסם

כמו שכבר הגיבו מעליי,

אם התכנון שלך עד 30 יום אין טעם לויזה, אם התכנון שלך 30 יום ומעלה

קפוץ לשגרירות תאילנד בת"א עם תמונת פספורט, דרכון ו120 ש"ח (ככה זה היה בתקופה שאני טסתי)

ותקבל ויזה ל60 יום.

ואני באמת לא מבין את האנשים שמבזבזים זמן ואת הכסף שלהם באמצע הטיול בשביל לצאת ולהכנס לתאילנד...

אם אתה יודע מראש שזה יותר מ30 תעשה ויזה, זה שווה את השקט הנפשי.

רק טיפ אישי לגבי הויזה, תשים לב שהחותמת בנמל התעופה בכניסה לתאילנד תיהיה ל60 יום...

לי הפקיד עשה טעות, הוא חתם לי על הויזה ונתן חותמת ל30 יום וחבר שלי שנכנס בדיוק עם אותה ויזה לנציג אחר קיבל חותמת כמו שצריך...

היה צריך להסביר להם בנמל תעופה ביציאה מתאילנד שהנציג שלהם עילג....

לגבי רואיל גורדן

חברת תעופה מעולה, לדעתי עדיף מאל על

רק אל תיהיה עם התנהגות ישראלית טיפוסית שאם קנית כרטיס טיסה קנית את כל המטוס ואת אשתו של הטייס...

פורסם
כמו שכבר הגיבו מעליי,

אם התכנון שלך עד 30 יום אין טעם לויזה, אם התכנון שלך 30 יום ומעלה

קפוץ לשגרירות תאילנד בת"א עם תמונת פספורט, דרכון ו120 ש"ח (ככה זה היה בתקופה שאני טסתי)

ותקבל ויזה ל60 יום.

ואני באמת לא מבין את האנשים שמבזבזים זמן ואת הכסף שלהם באמצע הטיול בשביל לצאת ולהכנס לתאילנד...

אם אתה יודע מראש שזה יותר מ30 תעשה ויזה, זה שווה את השקט הנפשי.

רק טיפ אישי לגבי הויזה, תשים לב שהחותמת בנמל התעופה בכניסה לתאילנד תיהיה ל60 יום...

לי הפקיד עשה טעות, הוא חתם לי על הויזה ונתן חותמת ל30 יום וחבר שלי שנכנס בדיוק עם אותה ויזה לנציג אחר קיבל חותמת כמו שצריך...

היה צריך להסביר להם בנמל תעופה ביציאה מתאילנד שהנציג שלהם עילג....

לגבי רואיל גורדן

חברת תעופה מעולה, לדעתי עדיף מאל על

רק אל תיהיה עם התנהגות ישראלית טיפוסית שאם קנית כרטיס טיסה קנית את כל המטוס ואת אשתו של הטייס...

אוקי תודה

פורסם
לדעתך יותר טובה מאל על?:shock:

.

לדעת רבים ליתר דיוק.

מצד שני אומר שההורים שלי טסו איתם בקיץ ולא "נפלו מהרגליים".

דבר נוסף, הטיסה עם RJ לא ישירה, יש טיסה מנתב"ג לעמאן ומשם טיסת המשך (טיסת קונקשן).

הטיסה באל על ישירה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...