Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 שנת 2002 מתלבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי רוצים אוטו שני

ראיתי בשבילם היום סיטרואן C5 שנת 2002 יד 1 14100 ק"מ

הבחור ירד איתי ל23000 מה אתם אומרים כדאי?

או שבמחיר הזה כדאי ללכת על רכב אחר.?

תודה רבה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

באיזה מנוע מדובר?

רמת גימור SX או SX-PACK?

האם נעשתה בדיקה במכון? מה המצב החיצוני והפנימי? האם הכל ברכב עובד כראוי?

בדוק שכל הכפתורים עובדים, שאין נזילות, שהרדיו-דיסק עובד, חלונות חשמל, הורדה והרמה של הרכב עם כפתורי המתלים עוברת בצורה חלקה.

תחזור עם יותר אינפורמציה.

פורסם
באיזה מנוע מדובר?

רמת גימור SX או SX-PACK?

האם נעשתה בדיקה במכון? מה המצב החיצוני והפנימי? האם הכל ברכב עובד כראוי?

בדוק שכל הכפתורים עובדים, שאין נזילות, שהרדיו-דיסק עובד, חלונות חשמל, הורדה והרמה של הרכב עם כפתורי המתלים עוברת בצורה חלקה.

תחזור עם יותר אינפורמציה.

מדובר במנוע 1800

המצב החיצוני והפנימי סבבה לגמרי

אני אמור מחר לקחת את האוטו לבדיקה ורצעתי לדעת בכלל אם יש טעם להשקיע על האוטו הזה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אם אתה מחפש רכב נוח, מפנק ומאובזר בכלום כסף זה הרכב.

גם מחירי הביטוח בהשוואה למתחרות דיי ברצפה.

מנוע ה-1.8 לא מומלץ, הוא בקושי מזיז את הרכב. אם אתה הולך עליו זה בידיעה שביצועים לא מעניינים אותך כמעט בכלל.

עדיף שתלך על מנוע ה-2 ליטר ברמת גימור SX-PACK, אתה תקבל חבילה מצויינת ומאוד מודרנית ביחס להשקעה הכספית.

בהנחה ואתה מוצא אחת שמורה, לך עליה.

פורסם

כרכב שני, בהנחה שהוא אמור להיות יותר רכב שרות ופחות רכב להנאה. טעות ללכת על רכב מהסוג הזה . מדובר ברכב יקר יחסית לתחזוקה ומפונק תחזוקה. רכב שאם תקל ראש בתחזוקתו הוא יכה אותך בכיס ובעוגמת נפש שיגרום לך. כרכב שני מומלץ ללכת על קומפקטית או סופר מיני פחות מתוחכמות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מנוע ה-1.8 לא מומלץ, הוא בקושי מזיז את הרכב.

לא מומלץ כי המנועים האלה נוטים לפתח סדקים בבלוק.

בכל מקרה עדיף 2 ליטר.

אם כבר סיטרואן, כרכב שני הייתי מחפש קסארה 1600 סטנדרטית מסוף הייצור (2005).

נוחה מאד, מרווחת מספיק, וזולה יותר לתחזוקה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...