Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה אוטו ? ולמה דווקא באנגליה ? לא עדיף לשלוח לאנגליה ?

עקרונית, אחת החברות היותר גדולות נמצאת באנגליה

http://www.catcams.co.uk/

אבל יש המון חברות שמתמחות בסוג מסויים של כלי רכב, לכן הייתי בודק קודם מי עושה הכי טוב לרכב שלך

הלאה מפה, תמצא סדנאות באנגליה שמוכרות קאמשפטים וכאלה יש המון שוב, לפי סוג הרכב

פורסם
זה אחד מהמקומות הכי מקצועיים בכל מה שקשור בשיפורי רכבים באנגליה

http://www.demon-tweeks.co.uk/

תהנה :lol::lol::lol::lol::lol:

לאחר שנסעתי (אם אני זוכר נכון) כמעט 500-600 ק"מ מלונדון כדי לראות את החנות שלהם כל מה שיש לי לומר במילה אחת - אכזבה!

ולשאלת פותח הת'רד לגבי קאמשפטים - לאיזה רכב ?

פורסם

תודה רבה גיא האמת אני לא הייתי ולא ביקרתי ולכן אם אתה אומר אכזבה כנראה התמונות באינטרנט זה רק ליופי

ולפותח הת'רד לגבי קאמשפטים תשמע בעצת הבחור כי זה אדם מקצועי

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

MAXPOWER,

אכן זו אכזבה, באינטרנט זה נראה מדהים - במציאות זה יותר כמו אוטודיפו גדול שאת רוב החלקים המעניינים אין להם במלאי ולוקח להם 10-14 יום להזמין.

ודרך אגב, קוראים לי ערן ולא גיא :wink:

פורסם

המלצה חמה על

http://www.catcams.co.uK

אומנם לא היה להם קאמשפטים חמים לסוג השינוי שביצעתי במנוע ברכב,(היה להם לדגם הקודם) אך קישרו אותי ליצרן של MAZDASPEED ביפן, לשמחתי (ובעיקר למזלי) היה לו במלאי סט קאמשפטים חמים אחרון, מקורי של efini (באותם שנים חברת שיפורים של מאזדה).

השינוי מומלץ בחום, אני הייתי צריך להחליף גם 16 שסתומים בעקבות השינוי, (גילינו את זה רק לאחר חודש של נסיעה:x) אבל הכל הוזמן והורכב ודופק כמו שעון.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מדובר על מנוע בוקסר של אלפא 1.7 16V

שני קמשפטים בכל צד

מאנגליה כי יש לי מקורות שם שיכולים לדאוג להעברה נוחה לארץ,ואולי אפילו להנחה קלה :)

בארץ אין...בדקתי

פורסם

תודה על הלינק האחרון,אבל לא הבנתי,רשום שם מחיר של 320 פאונד (2000 ש'ח)

אם יש לי חבר באנגליה הוא הולך משלם את הסכום ומקבל את זה ?

זה הכל ..או שלא הבנתי נכון..נשמע זול מידי לא :)

פורסם

אכן 320 פאונד ללא מע"מ.

בהנחה שאין לך חבר שקונה שם ללא מע"מ ואח"כ מביא לך את החלקים במזוודה, תביא בחשבון שמשלוח לארץ בחברת שילוח + מיסים שונים + עמילות מכס יעלה לך משהו כמו 1700 ש"ח.

צפה להוצאה בסדר גודל של 3500 - 4000 ש"ח.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...