Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הצטיידתי בג'יפ חדש (סוזוקי גראנד-ויטארה קצר) 2010, המגיע עם מערכת סטריאו מובנית 2U עם שליטה מההגה. הכל טוב ויפה, אבל אני החלטתי שיש כמה דברים נוספים שאני צריך ואני מעדיף לפתור את הכל במכה אחת. תהיתי אם יש מערכת מולטימדיה מושלמת שיכולה למלא את כל הדרישות הבאות:

1. נגן CD MP3 ועדיף אפילו DVD MP3.

2. דיבורית BT עם חיבור לרמקולים באוטו ותצוגה וחיוג על מסך (מגע) הדברים האלה יכולים גם להציג לי את שם המתקשר או לאפשר חיוג מתוך רשימת אנשי קשר?

3. מערכת ניווט (תצוגה על מסך + הוראות ניווט קולי). חשוב לי מאד, אני מחפש פתרון גם לניווט עירוני (בכבישי הארץ) וגם לשטח. יש דבר כזה?

4. אפשרות לשליטה מההגה או שלט שאפשר איכשהו לחבר לרכב.

5. חיבור לנגן חיצוני (USB), שליטה ב-IPOD יכולה להיות בונוס נחמד.

6. חיישני רברס. זה קשור בכלל...?

7. אחרון אבל בהחלט לא פחות חשוב - איך שומרים על מערכת כזו מפני גניבה? יש פנלים נשלפים, קודים, "הסוואות" למיניהן??

תודה מראש!

רן

פורסם

אתה צריך כל מכשיר שהוא דאבל דין ויש בו את כל מה שאתה צריך: בלוטוס, דיוידי וכ'ו .

רק תדע לך שבשביל לקבל מכשיר שאיכותו טובה ולא זבל סיני תצטרך להיפרד מסכום מכובד של כסף

אני מדבר על 3000 וצפונה במכשירים בסיסיים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני בעבר חיפשתי משהו כזה. ויש רק את הדגמים של JVC שהם מסכים נשלפים (חלקם). רוב המסכים לא נשלפים וקבועים, ולכן אם אתה פוחד מגנבים (שאני אישית בגלל זה לא קונה מכשיר כזה), תוותר מראש.

סה"כ המסכים של JVC הם טובים, אך יקרים למדיי.

פורסם

שיט, חששתי מכך שמישהו יגיד "CARPC"... אני לא רוצה להתחיל לצעוד בדרך הזאת, אני מכיר את עצמי, אני אהיה מכור ולא ישאר לי זמן לדברים אחרים כמו לאכול, לישון...

אני אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או משפחות של דגמים העונים על כל (או רוב) הדרישות שציינתי. או לחילופין, פרטים של אנשי מקצוע / אולמות התקנה שיכולים לתפור לי פתרון מתאים.

רן

פורסם
שיט, חששתי מכך שמישהו יגיד "CARPC"... אני לא רוצה להתחיל לצעוד בדרך הזאת, אני מכיר את עצמי, אני אהיה מכור ולא ישאר לי זמן לדברים אחרים כמו לאכול, לישון...

רן

בישביל זה יש לך פה בפורום את אנשי ה-CARPC גורל עתיד ואופיר Dj-Gutz vbmenu_register דבר איתם ואולי יהיה לך מספיק זמן לישון ולאכול וקצת פחות שקלים בכיס :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

את האמת אין לי מושג.

לפי דעתי הכיסוי הזה הוא די פרצה לגנב.מי שירצה לפרוץ לאוטו ויראה את זה,ישר יבין שמדובר בכיסוי.:lol:

אני גם חשבתי על זה בשביל המערכת אצלי במאזדה,אבל זה אפילו לא דומה למערכת המקורית במאזדה.

פורסם

אבל רשום שמה שהדמוי פאנל הזה נצמד בצורת וואקום איכשהו למערכת המקורית כך שאי אפשר לשלוף אותו ואם זה נכון גנב לא יבזבז יותר מדי זמן בניסיונות לגנוב משהו שאין לו מושג מתי הוא יצליח להוציא.

פורסם

התקציב גמיש, ותלוי במספר הרכיבים שאפשר לשלב במערכת (כלומר כמה מהבולטים שחיפשתי יהיו). אני לא רוצה לפרסם מחיר, מעדיף לשמוע קודם על מערכות שמציעות פתרון וכמה הן עולות...

פורסם

אני קניתי מערכת בדיוק כמו שאתה מבקש כולל הכל ותצוגה בעברית של חברת nippon.

המערת כוללת גם כניסה לכרטיס sd וגם חיבור לאייפון ו-usb.

בשביל שליטה מההגה אתה צריך מתאם,וחיישני רוורס אתה יכול להוסיף.אין מערכת שמגיעה עם חיישני רוורס.

אם אתה רוצה את המס' של החנות שבה התקנתי את המערכת,אז בכיף.

פורסם

יש בעיה לעזור לך בלי תקציב הגיוני,

ישנם מס' רמות של מערכות מולטימדיה שמתחילות מ 3000-3500 ש"ח ומגיעות גם ל 20K אז אם לא תכוון אני יכול להמליץ לך על carpc / alpine w505 וכו'..

כך שאנחנו לא יכולים סתם לזרוק לך מוצרים.

תמקד את כולם לאיזורי תקציב ומשם נוכל להמליץ לך.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...