Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא... לא השתגעתי! :shock: , אבל אני רוצה לשים מגבר לא איכותי לאחוריים. את הקדמיים יפעיל רוקפורד 501X ולאחוריים אני מעוניין לשים או MAGNAT CLASSIC 2000 או LANZAR VIBE 211 בשביל לקבל FADE למערכת המולטימדיה שלי :wink: . עכשיו חבריה אני מעוניין לדעת מי מהם יותר איכותי לפי נסיונכם :?: . המגברים האלה לא איכותים, אבל לאחוריים לא צריך איכות! ואני לא מוכן לבזבז יותר מ-700 ש"ח על מגבר שני. הכוונה שלי היא לחבר למגבר האחורי במקרה הצורך סאב שני בשביל ה-SPL ואת האחוריים לחבר אז במקביל לרוקפורד.

נ.ב: האם מישהו בדק ב-RTA האם ה-501X מוציא באמת 65X4 (ו-250 במגושר) או שההספק שלו יותר נמוך (זה מה שאמרו לי)?

פורסם

דווקא לפי הנתונים ה Magnat

לא בדיוק נתפס כמגבר לא איכותי,חלש כן-אבל זה לא אומר על האיכות שלו.

אם להסתכל על נתונים על הנייר אז הוא יותר טוב מהלאנזר.

פורסם
ההספק של ה501X הוא 65X4 נקי ביותר..

ו250 בגישור!

הבחור שאל אם מישהו בדק את ההספקים האלה האם עשית זאת ??

בכל אופן סביר להניח שרוקפורד עומדים בנתונים שהם מפרסמים. אולי אפילו מעל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ידידי הצעיר - סך הכול אתה רוצה איזה החזר - חבר אותם על ה- HU שלך קודם, תראה אם אתה אוהב מה שאתה שומע ומקסימום אז תחפש מגבר לדעתי... אלא אם כן עשית זאת כבר...

תראה, אני לא יודע איזה רכב יש לך אבל אל תשכח שסאב שיושב ודופק לו מאחורה דיי יבלע לך כל צליל שיהיה קרוב לו בתחום תדרים ואפילו אם לא יהיה כל כך קרוב, העוצמה של הסאב בעקום הענות זה פיק גבוה מאוד וכל מה שמסביבו פשוט נבלע לו... אם אתה מכיר את תקן דחיסה MP3 אז זאת אותה תופעה שקורית סביב ה 1Khz (האוזן שלנו מותאמת לתדר הזה יופי) ולכן לא משקיעים בקיבוץ מידע בסביבות התדר הזה ובכך חוסכים גודל מהקובץ (פחות מידע)... (אגב זה רק חלק מהטריקים)... בכול אופן - לא ממש כדאי לשים רמקולים מאחורה ולכן שווה שתנסה קודם להרכיב על ה-HU קודם....

תהנה ידידי וספר לנו מה החלטת...

פורסם

תודה על העצה! אחלה רעיון! אני אנסה ואז כבר אחליט כמו שאמרת.

האם מישהו ניסה לחבר את האחוריים בתצורת L-R? והאם האפקט המתקבל עדיף מחיבור סטריאו רגיל?

פורסם

יש את האפשרות הרגילה שבה אתה מחבר את הרמקול הימני לימין מערכת ®, ואת הרמקול השמאלי לשמאל מערכת (L). אבל יש גם את אפשרות החיבור של L-R ליצירת אפקט של סראונד (נכנס בשימוש במגברים הביתיים של DOLBY- בתצורת 5.1 האנלוגי לפני הופעת ה-DVD). עכשיו קראתי שיש אפשרות לעשות זאת גם באוטו:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

השאלה שלי האם מישהו התנסה בחיבור כזה? ומה אם כן האיכות של האפקט המתקבל? (מומלץ/לא מומלץ).

פורסם

חביבי בתקציב שיש לך ואיך שהגדרת את מה שאתה רוצה הפלטיניום אודיו יעשה את העבודה מעל ומעבר!!!!

הוא בסדר יחסית לשמות הלא מוכרים! הוא די חזק ויעבוד טוב מאוד על הרמקולים שלך!!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

בתקציב שלי הכל בסדר, ותאמין לי שאני לא הולך על העוצמה, אלא על האיכות. וזה שאני לא מוכן לבזבז על 700 ש"ח למגבר שני נראה לי די הגיוני. הרצתי את PLATINUM AUDIO ב-GOOGLE והוא אפילו לא מוצא את זה חוץ מבארץ----> משמע שזה פותח ע"י מדעני הגרעין של סין. מסקנה, אל תאמין לכל מה שרשום על ההספקים של המגברים האלה.

פורסם

אחי אני אומר את זה רק בשבילך...

אני מסודר מבחינת מערכת שתגיע לי בקרוב מחו"ל וכרגע יש לי 2 מגברים האחד של לנזר 430 והשני קנווד 2 יציאות!

אם כבר דיברת על איכות אז תעלה מתקציב של 700 שקל!

איכות רק מתחילה לדעתי מחברה כמו רוקפורד!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

דווקא אני באמת לא מבין מה הבעיה עם ה MAGNAT הנ"ל,

יחס אות לרעש של 105DB וטווח תדרים לא רע,על הנייר הוא טוב בהרבה מהלאזנרים למיניהם שכולם ממליצים עליהם בפורום.

ולא שמעתי בעיות כאלו ואחרות עם החברה הזאת,הבנתי שהם גם די עומדים מאחורי המילים שלהם.

• תוכן חדש...