Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

אני מתעניין ברכישת סוזוקי מרוטי מאמצע שנות ה90 .

אשמח לקבל כל חוות דעת על הרכב מאחר ולא מצאתי עליו מידע בפורום .

כמו כן אשמח להמלצות על רכבים קטנטנים אחרים בקטגוריה ( טוינגו , קורה...)

התקציב די נמוך ( סביב ה5K)

נסועה עיקרית בתוך גוש דן כולל גיחות לאיילון .

רצוי רכב שיחזיק גם טיולים לצפון/דרום מדי פעם .

דרישות עיקריות :

ידני, אמין , זול לתחזוקה , נגיש לתחזוקה עצמית, זמינות חלפים (יחסית) , צריכת דלק הגיונית ( אני רגיל לדו"ג עם צריכה ממוצעת של 1/20) .

כמו כן יש לי פטיש מטורף על רכבים ישנים ונדירים יחסית במחוזותינו , לכן קליאו ,106 ,205 ודומיהן לא באות בחשבון .

תודה

גרגוס

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אני מחזיק טווינגו סגלגלה כבר קצת יותר מ-3 שנים.

רכב מצוין לנסיעה עירונית (בצורה שמזכירה קארטינג), מודולרי להפליא (אפשר להפוך את המושבים למיטה זוגית ומצד שני אפשר להעביר דירה באוטו), צריכת דלק בסביבות 1 ל-16-17 ק"מ. מחזיק גם נסיעות ארוכות לצפון. נכנס בכל חניה.

בטוח יותר בטיחותי מהמרוטי (3 כוכבים ב-NCAP ). תחזוקה זולה כל עוד הרכב מטופל כמו שצריך. תחזוקה עצמית אפשרית עם יש לך ידים קטנות והרבה כוח רצון. מצליח לאכלס 4 מבוגרים בנוחות יחסית. אל תיגע בחצי אוטומטיות.

בקיצור, אחלה אוטו אם אתה מוצא אחת שמורה.

• תוכן חדש...