Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מגנזיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולסווגן בורה שנת 2000 צבע כחול כהה עכשיו המגנזיום בצבע כסף

לאיזה צבע אפשר לצבוע את המגנזיום שיהיה יפה או שלהשאיר את האפור מה דעתכם חשבתי על צבע זהב

תודה.

פורסם

הצבעים המקובלים בד"כ אם כבר משנים זה או שחור או לבן. צבע אחר יהיה לייצני. או ניקל כמובן.

אני לא חושב שזה מסתכם בזה שאתה מנקה אותם וצובע, אני לא מבין בעניין רבות אבל נראה לי צריך לשייף, לצבוע בצבע יסוד, לשייף ואז לצבוע בצבע הרצוי, לשייף ואז עוד פעם, ואז אם אתה רוצה לקה או משהו ייעודית :S

בקיצור פרוייקט לא קטן, ומעייף מאוד אם אין לך כלי לשיוף ותעשה זאת במו ידייך D: באסה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

סוף שבוע אחרון, צבעתי את הגאנטים ברכב שלי.

אתה חייב ללטש את כל הצבע הישן (יום שלם עבודה), לאחר מכן צבע יסוד, ואז ללטש שוב, לאחר מכן עוד שכבה של צבע יסוד.

להמתין 24 שעות ואז לצבוע שכבה של שחור (אני בחרתי מט), לאחר 12 שעות עוד שכבה, ולבסוף 2 שכבות של לקה (אני שוב בחרתי לקה בצבע מט).

עבודה שוחקת אין ספק, אבל התוצאה הסופית מדהימה.

attachment.php?attachmentid=185538&d=1263123106

attachment.php?attachmentid=185539&d=1263123106

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תודהה הבנתי איך לעשות את זה אז כולכם אומרים שאם לצבוע רק ללבן ושחור ומה יהיה אם אני יצבע לכחול כי הרכב הוא בצבע כחול איך יראה או שבשחור יותר יפה יהיה?

פורסם

ג'אנט צבעוני לפי דעתי נראה ממש לא טוב, עושה את הרכב ליצני.

אם הרכב בצבע כחול כהה, אני ממליץ על ג'אנט שחור עם ליפ אדום או צהוב, כמו ש"מגאן 1600" הציג. אחלה צביעה ד"א

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
סוף שבוע אחרון, צבעתי את הגאנטים ברכב שלי.

אתה חייב ללטש את כל הצבע הישן (יום שלם עבודה), לאחר מכן צבע יסוד, ואז ללטש שוב, לאחר מכן עוד שכבה של צבע יסוד.

להמתין 24 שעות ואז לצבוע שכבה של שחור (אני בחרתי מט), לאחר 12 שעות עוד שכבה, ולבסוף 2 שכבות של לקה (אני שוב בחרתי לקה בצבע מט).

עבודה שוחקת אין ספק, אבל התוצאה הסופית מדהימה.

attachment.php?attachmentid=185538&d=1263123106

attachment.php?attachmentid=185539&d=1263123106[/qu

שפו עליך עבודה יפה . :mm_yeah:

איך הצלחת לצבוע את הפס האדום בצורה כזו יפה ?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...