Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני חושב שהכותרת די ממרכזת את השאלה.

הסט הנוכחי הוא זטק גרביטי 5 ורבע מקדימה שאני מאוד מרוצה מהם ולא מעוניין לשדרג הם מוגברים עם נקאמיצ'י PA1004 בגישור.

מגבר מונו מאגנט פנטרה שהנתונים שלו הם 300 RMS ב 4 אוהם ו 450 ב 2 אוהם.

עד היום היה סרווין וגה וי מקס שהייתי מאוהב בו קשות אבל הוא הלך לעולמו.

שמעתי היום IDMAX 10 אינץ' ולא יודע איך יכול להיות שזה המגבר שלי או משהו כזה הוא לא עשה לי את זה.

שמעתי את הסרווין החדשים ה 500 RMS וגם היה קצת מרוח.

אשמח לקבל המלצות לסאבים שהדרישות מהם שיהיו פאנצ'ים אני לא אוהב את הסאבים שנובחים חזקים ולא מדוייקים.

שיהיו זריזים עם הממברנה אני שומע המון אלקטרונית. וכמובן שלא יבלעו את הקומפוננטים.

בתודה מראש מיכאל.

פורסם

בוא נגיד אממממ עד 1100 כולל תיבה אבל זה באמת אחרי שאני מותח את עצמי אז בהשתדלות לא לחרוג מדי.

אגב שכחתי לציין יד שניה בא בחשבון.

פורסם

hertz ES300/EBX300

hertz ES250/EBX250

EBX- תיבה מקורית.

300- 12 אינצ'

250- 10 אינצ'

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כן לגבי ההרץ שמעתי שהוא מאוד משתלם וכדאי וטוב והכל אני אשמע אותו בימים הקרובים ואני אחליט לגביו.

עוד המלצות?

פורסם

תנסה לשמוע IDMAX מוגבר כמו שצריך, אני בטוח שהוא יעשה לך את זה :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש מישהו מאזור כפר סבא רעננה שיהיה מוכן להקדיש לי קצת זמן ולהשמיע?

כמו כן מה מחיר הסאב ללא תיבה?

ממה שאני מבין ההרץ הוא התמורה הטובה ביותר למחיר...

פורסם

אין פה עניין של תמורה למחיר

יש פה טעם למחיר.

אם הסאב הוא לטעמך והמחיר לטעמך לך על זה

סאבים הם מאוד אינדווידואלים בטעמם.

הרץ עושים סאבים מעולים.

עד לפני חודש היה לי את ה ES300 סאב מדהים - כל שקל שהשקעתי בו שווה.

ממליץ בחום - המחיר של חדש ללא תיבה בערך 800 שקל

מזהיר אותך מראש - שלא תתפתה לקנות תיבה ב 100 שקל ולחסוך תיבות לא תואמות מידות יצרן יכולות להרוס את

כל האופי סאונד הטוב של הסאב - זה מה שאני חושב שקרה לך בסאב של IDMAX הם מייצרים סאבים מעולים אין פה במה ליפול.

ממליץ לך לקנות מיד 2 לחסוך 40-50% עלויות.

*עריכה*

תגיע לאחד המפגשים יש אותו לכמה אנשים פה שמגיעים בקביעות למפגשים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...