Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUNDOWN VS CELESTRA

djkobig
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברים יקרים אני שוב זקוק לעזרתכם, אומנם שמעתי את המגברים של SUNDOWN במפגש בשבת, אך התעניינתי גם ב-CELESTRA וקבלתי הצעת מחיר אטרקטיבית.

אז ככה:

Sundown SAZ2000D VS CELESTRA DA2K

ו-:

Sundown SAX-100.4 VS CELESTRA FA475X

מה עדיף? המגברים הנ"ל עומדים בתקציב שלי למגברים 5.5K.

להזכירכם: אני רוצה להגביר את הסאב הזה (התנגדות סופית 3 אום) ואת הקומפוננט הזה, אני רק מקווה שהקומפוננט הזה יכנס לי בדלת.

under construction...

פורסם

בקשר למגברי 4 ערוצים פתחתי כבר ת'רד בנושא אין טעם לשאול את זה שוב - תשמע את שניהם תחליט מה אתה אוהב יותר.

גם על שני המגברי מונו דנו (השבוע) תעשה חיפוש קצר.

אתה מתכוון להגביר את הסט אקטיבית? תוכל לפרט את שאר הרכיבים שיש לך?

פורסם

היתרונות המשמעותיים שיש לסלסטרה זה יציבות ב2 אום גישור

אתה לא הולך גם ככה להשתמש בזה, כי יש לך מונו לסאב

ומגבר נפרד לקומפ'

בקיצור לדעתי זה נטו לשמוע ולהחליט אבל זה בערך אותה הגברת, אז כנראה השיקול הכי משמעותי פה יהיה בכלל המחיר

פורסם
בקשר למגברי 4 ערוצים פתחתי כבר ת'רד בנושא אין טעם לשאול את זה שוב - תשמע את שניהם תחליט מה אתה אוהב יותר.

גם על שני המגברי מונו דנו (השבוע) תעשה חיפוש קצר.

אתה מתכוון להגביר את הסט אקטיבית? תוכל לפרט את שאר הרכיבים שיש לך?

מה שפירטתי למעלה זה מה שיש לי\ אני מתכוון להביא, יש לי גם HU ממש ישן, אבל עדיין סוחב, אני מעדיף להביא את כל חלקי המערכת קודם ורק אח"כ לשדרג את ה-HU כי מה שיש לי בנתיים מספק אותי.

אני מתכוון להגביר את הסט פסיבית, בדקתי במסמכים של הסט כתוב שם שלא מומלץ בכלל להגביר את הסט אקטיבית (לא זוכר למה).

חשוב לי שלמגבר יהיו 4 ערוצים, בשביל לאפשר שידרוג עתידי במידה וארצה.

אני עשיתי חיפוש, (כנראה לא טוב מספיק) על המגברים הנ"ל לא מצאתי איזה השוואה או דיון מעמיק על ההבדלים... בגלל זה פתחתי עוד שרשור.

היתרונות המשמעותיים שיש לסלסטרה זה יציבות ב2 אום גישור

אתה לא הולך גם ככה להשתמש בזה, כי יש לך מונו לסאב

ומגבר נפרד לקומפ'

בקיצור לדעתי זה נטו לשמוע ולהחליט אבל זה בערך אותה הגברת, אז כנראה השיקול הכי משמעותי פה יהיה בכלל המחיר

אני שמעתי את הסאנדאון על סט של קלארוס התוצאה היתה לטעמי, אבל צריך לשמוע גם את הסלסטרה הבעיה היא שקשה לשמוע אותו על אותם סטים ששמעתי את הסאן דאון וזה יכול להביא תוצאות די שונות.

תודה לכם.

under construction...

פורסם

אני לא כל כך מכיר את SUNDOWN כמגבר לFRONT, אך יש לי מונובלוק שלהם SAZ-1500D ובמילה אחת הוא "מעולה"

וגם במיקרה יש לי את הFA475 של CELESTRA.

מגבר מאוד מוזיקלי, מפרט את הצליל בצורה מצוינת, אבל בלי דרמות, כן... המגבר הנ"ל תמורה טובה לכסף, לא יותר.

כשתקציב ומצב יתנו אפשרות לשדרג לאיזה LRx AUDISON שאני מת עליו, יחליף את CELESTRA, עד אז, הוא ישב אצלי, כפרה עליו. :)

פורסם

דווקא ל-LRX ? לא הייתי מתאמץ לשדרג, ההבדלים לא כאלו מטורפים

מיילא היית אומר VRX מוריד את הכובע

אבל LRX, הוא טוב יותר אין ספק אבל לא שווה את ההתעסקות.

פורסם

שאלה לי אליך , את הסאב קנית כבר?

לדעתי אתה לא צריך לבזבז את התקציב על מונו כל כך חזק סתם מחסל לך את כל התקציב , תיקח סאב אחר בהתנגדות 2 אוהם או 1 , ומונו נגיד SUNDOWN 1000D יד שנייה או אפילו חדש ותיקח RA

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הסאב כבר פה, הביאו לי אותו מחו"ל כמתנה, אני מסכים עם כל מילה שלך, מה גם שעם מערכת חשמל סטנדרטית של מכונית לא יהיה אפשר לעבוד עם ההתנגדויות הנמוכות של המגברים האלו, אך עדיין זו השקעה טובה שמהווה ומחייבת בסיס טוב לכל המערכת ופותחת בפניי המון אופציות לשידרוגים, ככה שזה די משתלם איפה שהוא, ובמידה וזה לא ילך נמכור ונפסיד כמה גרושים.

under construction...

פורסם

לפי דעתי מונו של סאנדאון 12000 יספיק לך (את הדגמים של הסלסטרה אני לא מכיר) עם אתה לא הולך לחיישתדרג מחינת מערכת חשמל ברכב המגבר גם לא יוצאי לך 1200 ובשאר תוכל לחסכוך כסף לקומפונט יותר טוב/התקנה איכותי(מי אמר יוסי)

פורסם

ל SHIZOMANIAK-

עוד לא ספקת למצות את הפוטנציאל שהמערכת שלך אוגרת,אתה כבר רץ לשדרג? כמה לא מפתיע :twisted:

ולפותח ,כנראה ששני מגברים יעשו את העבודה המוטלת עליהם בצורה קרובה.כך את מה שמתאים לך מבחינה תקציבית

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
ל SHIZOMANIAK-

עוד לא ספקת למצות את הפוטנציאל שהמערכת שלך אוגרת,אתה כבר רץ לשדרג? כמה לא מפתיע :twisted:

ולפותח ,כנראה ששני מגברים יעשו את העבודה המוטלת עליהם בצורה קרובה.כך את מה שמתאים לך מבחינה תקציבית

תמיד צריך להתקדם, קצב, זה עניין אחר.

• תוכן חדש...