Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

זכיתי במכרז של מחשב נייד לא מזמן מאתר המכרזים של העיתון מעריב http://www.123bid.co.il/

הבעיה היא שהייתי אמור לקבל חשבונית קניה/זכיה, כדי שאני יוכל לממש את האחריות במידת הצורך, אך משום מה לא קיבלתי אותה לדואר וכעת אין באפשרותי לאתר אותם כדי שאני יוכל לבקש מהם את הקבלה.

האם מישהו שמע שהם פשטו את הרגל או משהו כזה?

ד"א המחשב הוא של DELL עם שלוש שנים של אחריות הכולל את איסוף המחשב מהבית, לכן אני חושש.

פורסם

אוקי תודה.

מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לקבל את הקבלה? אני חושב שאין לי כל כך מה לעשות עכשיו.

פורסם

תודה רבה לך צביקה. בקישור שנתת לי מצאתי את שיש למחשב עצמו אחריות בסיסית לשלוש שנים ואחריות למספר חלקים ספציפיים למשך שנה אחת.

אני אשלח מייל לדל ישראל בנוגע לנושא ואראה מה תהיה תגובתם.

בתודה מראש על העזרה, אלעד.

×
×
  • תוכן חדש...