Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נהג חדש ונתפסתי על 144 קמ"ש במקום שמותר בו 80 קמ"ש הלכתי לשימוע ושללו לי את הרישיון לחודש ונתנו לי במאי משפט מה העונשים הצפויים לי במשפט והאם אתם יודעים כמה עולה עו"ד שיעזור לי בנושא והאם זה משתלם וכדאי.

תודה.

.

פורסם

אם זו עבירה ראשונה שלך ואין לך "על תנאי"

רוב הסיכויים שתקבל חודשיים שלילה +שלושה חודשים על תנאי ל-3 שנים +קנס שתלוי במצב רוח של השופט

עורך דין טוב יעלה באזור 4000 שח ,ברוב המקרים עורך דין יכול לצמצם את הנזק ולעיתים אף לבטל אותו לחלוטין

תלוי במקרה ובאופן שבו נתפסתה.

פורסם

מה זאת אומרת "תלוי במקרה ובאופן שבו נתפסתה" נסעתי במהירות 144 והשוטר אמר לי לעצוב בצד

ומה הקנס הצפוי לעבירה שכזאת?

פורסם

עורך דין ניכנס לעובי הקורה הוא מנסה להטיל דופי בתפקוד השוטר ובדרך שהוא תפס אותך

אם יצליח להוכיח כי השוטר תפס אותך בניגוד לנוהלים אפשר אפילו לבטל את התביעה לגמרי

זה גם תלוי מה אמרתה לשוטר ומה הוא רשם בדוח ואיך התבצע הארוע,השוטר יגיע לבית המשפט והוא יעיד

ובהתאם לעדות שלו השופט יקבע את הקנס שבדרך כלל נע בין 1000-5000 שח בהתאם לעדות השוטר

ולמצב רוח של השופט.

פורסם

אל תתרגש, אותי תפסו על נהיגה תחת השפעת אלכוהול, במשפט זה מינימום שנתיים שלילה, ברור שאני אקח עו"ד.

אבל, איך אומרים - הכל לטובה !

תוציא רישיון שייט ימי - שם אפשר לנסוע כמה שבא לך :)

פורסם

סביר להניח שאתה נהג חדש ולא ממש ירחמו עליך בתביעה.

אם תקבל 3 חודשי שלילה ומעלה, בתום תקופת הנהג חדש הנוכחית, אתה מתחיל מחדש עוד תקופה זהה של נהג חדש. לא לשכוח שלפני חידוש הרישיון, רשות הרישוי תדרוש ממך גם אמצעי תיקון.

הקנס זה החלק הקל. השופט גם יכול להטיל עליך 11 חודשי שלילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם זו עבירה ראשונה שלך ואין לך "על תנאי"

רוב הסיכויים שתקבל חודשיים שלילה +שלושה חודשים על תנאי ל-3 שנים +קנס שתלוי במצב רוח של השופט

עורך דין טוב יעלה באזור 4000 שח ,ברוב המקרים עורך דין יכול לצמצם את הנזק ולעיתים אף לבטל אותו לחלוטין

תלוי במקרה ובאופן שבו נתפסתה.

עו"ד טוב עולה בערך חצי מזה + מע"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה חשבת? עסק יקר להתפס על מהירות כזאת, 64קמ"ש מעל המותר זה ממש לא מעט ועוד אתה נהג חדש, יש לשופט את כל הסיבות להחמיר איתך.

תתן עוד פרטים, איפה נתפסת? מה אמרת לשוטר? (מה הוא כתב ב"דברי הנהג"), כמה מרחק עבר מהרגע שתפס אותך עם הלייזר ועד שעצר אותך בפועל?

פורסם
עו"ד טוב עולה בערך חצי מזה + מע"מ.

+ 1

מתחיל ב 5,000 + מע"מ עד 10,000 בערך.

לנתפס - מתי נגמר לך הנהג חדש?

TheTool - אהבתי את החתימה שלך ;)

פורסם

הבחור נהג חדש, ונתפס 64 קמ"ש מעל המותר.

עורך דין יוכל לעזור לך מאוד - אל תחפש רחמים בבית המשפט. הסיכוי היחיד שלך להקלה בעונש יהיה עו"ד, וגם הוא לדעתי לא יוכל לעשות הרבה.

ותעשה לעצמך טובה - עד המשפט תשתדל לא להיתפס (אני מקווה שהתחלת לנהוג קצת יותר קרוב לחוק מאז).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מסכים עם זה שמעלי

מצדי תנהגו בלי מלווה,תנהגו עם יותרמ2 אנשים, תנהגו יותר מהר אבל מה?

אל תנהגו בשהפעת אלכוהול..

אני גם נהג חדש..

וגמאני ובטוח שגם כולם פה לא נוהגים 90 בכביש של 90 כן? אבל 144 בכביש של 80 ?

ראבק.

והשני עם האלכוהול?

תתחיל לעשות חושבים, החיים שלך ושל משפחה אחרת יכולים להרס רק בגלל השטויות שלך!.

פורסם
+ 1

מתחיל ב 5,000 + מע"מ עד 10,000 בערך.

אני לקחתי עו"ד שנחשב לאחד הטובים בעבירת מהירות (112 במקום 70) ואני משלם 2000 + מע"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מסכים עם זה שמעלי

מצדי תנהגו בלי מלווה,תנהגו עם יותרמ2 אנשים, תנהגו יותר מהר אבל מה? מה?! נהיגה במהירות גבוהה יכולה להיות הרבה יותר קטלנית מנהיגה תחת השפעת אלכוהול! נהיגה ללא מלווה?! - המסכן לא יודע לנהוג ויכול לדרוס ילד בעיר! יותר מ 2 אנשים? תכף תגי גם לנהוג ללא חגורה! החלק הזה שכתבת הרס את כל ההודעה, באמת, חבל.

אל תנהגו בשהפעת אלכוהול.. צודק

אני גם נהג חדש.. כנ"ל

וגמאני ובטוח שגם כולם פה לא נוהגים 90 בכביש של 90 כן? אבל 144 בכביש של 80 ?

ראבק.

והשני עם האלכוהול?

תתחיל לעשות חושבים, החיים שלך ושל משפחה אחרת יכולים להרס רק בגלל השטויות שלך!. זה המשפט הכי חשוב וחכם שכתבת, ורק בגלל הסיבה הזאת אני שמח שתפסו אותי.

12345

פורסם

תראה

החלק שכתבתי שמצידי תנהגו בלי מלווה ובלי כל זה נועד רק כדי להדגיש את העבירה החמורה שמצבעים כאשר נוהגים בהשפעת אלוכהול

כמובן שאני לא מצדיק ו\או מעודד נהיגה בלי מלווה\מעל 2 אנשים או כל דבר אחר

פשוט לפי דעתי כמה שהעברות האלו קשות נהיגה בהשפעת אלכוהול קשה הרבה יותר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...