Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אתמול נסעתי באוטו והאוטו עבר תאונה קטנה לא רצינית שגרמה למנורת איתות בצד האוטו הימני להתנתק ז"א לא מקדימה או מאחורה בצד של האוטו קצת אחרי הדלת הקדמית הימנית מה שגרם לקצר באוטו ואי אפשר לראות את הלוח שעונים ואין איתותים

עכשיו אני לא יודע אם כתוצעה מכך האוטו נתקע על הילוך שלישי תתקנו אותי אם אני טועה אבל כשהוטו נתקע בהילוך שלישי זה סוג של מצב חרום של האוטו שיכול להגרם מבעיה בחישניי המהירות של האוטו.

יכול להיות שבגלל הקצר חיישני המהירות נפגעו ואז זה הכניס את האוטו למצב הזה...

אם זה ככה אז כמה יעלה לי לתקן את זה ואם לא אז מה הבעיה וגם כמה יעלה לי לתקן...

תודה לעוזרים

שכחתי לציין שהרכב אוטומטי!

פורסם
האם בלוח השעונים יש נורה "HOLD" מהבהבת?

בדוק את כל הפיוזים שנמצאים בקופסה בתא המנוע, וגם בקופסה ליד הדוושות.

כל הלוח שעונים כולל האיתותים לא עובדים כאילו המצבר כבוי אבל השאלה שלי אם כתוצאה מכך יכלה להגרם הבעיה של האוטו שהוא נתקע בהילוך שלישי

פורסם

כן בהחלט יכול להיות.

בדוק את כל הפיוזים, תחליף מה שצריך בהתאם.

אם יש פיוזים שרופים תחליף אותם באותו הערך, נניח ונשרף פיוז בעל ערך של 15A אז תתקין פיוז זהה.

פורסם

בדגם שלך מחשב ניהול המנוע מקבל נתוני חיישן מהירות יוצאת מהגיר דרך לוח השעונים ועקב אי תפקודו של לוח השעונים לא מתקבלת קריאה במחשב ניהול המנוע וזו סיבה מספיק טובה להכניס את הגיר למצב חירום שבו הוא נמצא.

עכשיו אני מנסה אך לא מצליח לקשר בין מעגלי החשמל של המאותתים למעגל החשמלי של לוח השעונים.

פורסם
בדגם שלך מחשב ניהול המנוע מקבל נתוני חיישן מהירות יוצאת מהגיר דרך לוח השעונים ועקב אי תפקודו של לוח השעונים לא מתקבלת קריאה במחשב ניהול המנוע וזו סיבה מספיק טובה להכניס את הגיר למצב חירום שבו הוא נמצא.

עכשיו אני מנסה אך לא מצליח לקשר בין מעגלי החשמל של המאותתים למעגל החשמלי של לוח השעונים.

שמע נהיה קצר באוטו אז הגיוני שגם האיתות לא יעבוד ולאט לאט כל האוטו לא יעבוד

• תוכן חדש...