Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיאט מולטיפלה, והבעיה היא שהמים של מערכת הקרור במנוע "נעלמים" לאן שהוא תוך מספר שעות לאחר המילוי, והמנוע מתחמם יותר מידי.

למי שלא מכיר את הרכב אז מערכת הקרור שלא בנויה כך שיש מיכל שלתוכו ממלים את המים בשונה מרכבים אחרים שפתח המילוי נמצה מעל הרדיטור.

מילתי במיכל מים עד הסוף וחיפשתי מקומות רטובים או נזילות בצינורות וברצפה מתחת לרכב ולא מצאתי כלום, ואין לי מושג לאן המים יכולים עוד להעלם , אז מי שחושב שהוא יודע מה הבעיה שיעזור בבקשה

פורסם

יכולים להיות כמה אפשרויות,הספציפית שאני חושב עליה היא שהמים שלך מתעדים לתוך הראש מנוע כלומר הפאקום ראש שלך לא אטום מספיק והמים נעלמים.יש שיטה לבדוק את זה ע"י הזרמת לחץ אוויר מסויים דרך המצטים או משהו דומה אני לא זוכר בדיוק ואם הרדיאטור פולט מים סימן שהבעיה שאמרתי קיימת ולא שווה לסדר את זה ברוב הרכבים (החלפת ראש מנוע וכדומה)בקיצור עדיף שתיגש למוסך שיאבחן את הבעיה אולי זה משהו פחות חמור.

פורסם

אם הרדיאטור של החימום דפוק , מים יכולים לנזול משם ואז תראה רטיבות מתחת לשטיחים הקדמיים.

ישנה אפשרות , לא עלינו שאטם ראש סיים את חייו היפים ולכן המים עוברים לתא השריפה .

כדי להיות בטוח , קפוץ למוסך ושם יאבחנו את הבעייה .

• תוכן חדש...