Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתקלה ברתכת co2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני באמצע שיפוץ לנדרובר 1953ובד"כ אני מפרסם ברכבי אספנות אבל הבנתי שפה יש תותחים שמבינים בריתוכים.

רכשתי לפני כשנה רתכת co2 דגם ESAB בעלת 400וואט.והיא עובדת פיקס.

לפני כשבוע היא היחילה לעשות ריתוכים שמנים ויוצאים הרבה ניצוצות שמכסים מהר מאוד את הראש בפתיתי ברזל

משהו יודע או יכול לעזור?

המנוע עובד רציף ומזרים את החוט יפה

הבלון מלא ומזרים חנקןבלחיצה.

יובל

SUC30034.jpg

SUC30036.jpg

SUC30037.jpg

SUC30038.jpg

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

כמה דברים ששווה לבדוק.

האם החוט יוצא בצורה רציפה (יכול להיות תקלה במוביל, בגלגל המניע וכו')?

האם ניסית להחליף דיזה (דיזה שחוקה שמוציאה את החוט בצורה לא אחידה, דולפת, סתומה או מלוכלכת גורמת לריתוך מגעיל ותקלות שאפשר להשתגע מהן)?

אם על כל זה סימנת V אז נעבוד לשלב הבא...

יכול להיות שיש לך בעיה באקדח או בצינור המוביל. פרק אותו מהמכונה ובדוק, אולי ניכנס אוויר מאיפה שהוא? אולי הצינורית שבתוך הצינור המוביל ניסדקה? יכול להיות שהO-רינג שאוטם בין החיבור של החוט-של-האקדח ומהכונה לא אוטם.

עוד? יכול להיות שהפיה שלך דפוקה? ה"חצאית" שיש מסביב לדיזה נידפקה ולא אוטמת ו"מושכת" אוויר (אפשר להסיר אותה ע"י משיכה, וגם שם יש O-רינגים).

עוד משהו, יכול להיות שמשהו במערכת של הגז דפוק.

האם החלפת בלון לאחרונה? יכול להיות שהבלון דפוק (קרה לי פעם שהגיע בלון עם CO והוא היה "מלוכלך"). או שהצינורות/ווסת דולפים. רסס את כל המערכת ע"י שפריצר של מים וסבון כלים ותיראה אם יש דליפה.

יש משחה שמשתמשים בה לריתוך נקי (לא הספריי!). נסה למרוח אותה על הדיזה ועל הO-רינגים.

תקלה יותר נדירה היא שיש בעיה בתקע/שקע. אני מאמין שאת זה בדקת.

לי קרה שהשקע של הרתכת התרופף ונוצר מגע רופף. הריתוכים התחילו לצאת בדיוק כמו שלך. היות והרתכת שלי היא "מכאנית" (שנאי מלופף וכבד) ולא אלקטרונית לא היה חיווי על ה"תקלה". באלקטרוניות נדלקת לרוב מנורת אזהרה או שהיא נכבית ונידלקת אחרי פרק זמן קצר.

*עריכה: למה אתה לא עושה פאזה בין החומרים? הריתוך יצא עמוק וטוב יותר...

ריתוך נעים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נראה כמו בעייה במזין החוט או אמפרז' גבוה מידי.

קח חתיכת חומר ועוד מישהו שיעזור לך ותוך כדי ריתוך נסה לשחק עם האמפרז' ומהירות החוט עד שתגיע לתוצאות טובות. אם זה לא עוזר נסה להשאיל ידית ממישהו כי יכול להיות שהקפיץ שבו עובר החוט כבר בלוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמה דברים ששווה לבדוק.

האם החוט יוצא בצורה רציפה (יכול להיות תקלה במוביל, בגלגל המניע וכו')?

האם ניסית להחליף דיזה (דיזה שחוקה שמוציאה את החוט בצורה לא אחידה, דולפת, סתומה או מלוכלכת גורמת לריתוך מגעיל ותקלות שאפשר להשתגע מהן)?

אם על כל זה סימנת V אז נעבוד לשלב הבא...

יכול להיות שיש לך בעיה באקדח או בצינור המוביל. פרק אותו מהמכונה ובדוק, אולי ניכנס אוויר מאיפה שהוא? אולי הצינורית שבתוך הצינור המוביל ניסדקה? יכול להיות שהO-רינג שאוטם בין החיבור של החוט-של-האקדח ומהכונה לא אוטם.

עוד? יכול להיות שהפיה שלך דפוקה? ה"חצאית" שיש מסביב לדיזה נידפקה ולא אוטמת ו"מושכת" אוויר (אפשר להסיר אותה ע"י משיכה, וגם שם יש O-רינגים).

עוד משהו, יכול להיות שמשהו במערכת של הגז דפוק.

האם החלפת בלון לאחרונה? יכול להיות שהבלון דפוק (קרה לי פעם שהגיע בלון עם CO והוא היה "מלוכלך"). או שהצינורות/ווסת דולפים. רסס את כל המערכת ע"י שפריצר של מים וסבון כלים ותיראה אם יש דליפה.

יש משחה שמשתמשים בה לריתוך נקי (לא הספריי!). נסה למרוח אותה על הדיזה ועל הO-רינגים.

תקלה יותר נדירה היא שיש בעיה בתקע/שקע. אני מאמין שאת זה בדקת.

לי קרה שהשקע של הרתכת התרופף ונוצר מגע רופף. הריתוכים התחילו לצאת בדיוק כמו שלך. היות והרתכת שלי היא "מכאנית" (שנאי מלופף וכבד) ולא אלקטרונית לא היה חיווי על ה"תקלה". באלקטרוניות נדלקת לרוב מנורת אזהרה או שהיא נכבית ונידלקת אחרי פרק זמן קצר.

*עריכה: למה אתה לא עושה פאזה בין החומרים? הריתוך יצא עמוק וטוב יותר...

ריתוך נעים!

גילי

תגיד,יש מצב שאפשר להיות חבר שלך?

אני יחסית חדש ב co ,השתמשתי תמיד באלקטרודות-כך שרוב הדברים שאמרת הם דיי סינית בשבילי

יש מצב להפגש?

יובל 0543975612

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם
תגיד,יש מצב שאפשר להיות חבר שלך?

אני יחסית חדש ב co ,השתמשתי תמיד באלקטרודות-כך שרוב הדברים שאמרת הם דיי סינית בשבילי

יש מצב להפגש?

יובל 0543975612

יש מצב, אבל אישתי תקנא... :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דבר עם "לוירון" בת"א, הם משווקים מוצרים כמו רתכות, ואולי יש להם שם אנשים עם רקע טכני שיוכלו לעזור לך. גגל אותם, יש להם אתר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...