Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

עלה לי רעיון מעניין להתקנת הGPS ברכב, מאזדה 3 חדשה.

לפני כשבוע וחצי קיבלתי אחת חדשה מהליסינג, ויחד איתה קיבלתי פלאח כזה של התקנה של דיבורית בלי לעשות חורים אלא פשוט להכניס בתוך הקונסולה.

למי שמתעניין אני רוצה לחבר את הפלאח הנ"ל ובמקום דיבורית אני רוצה לשים את הGPS, שייתן לי גם נגישות נוחה במקום למתוח את היד לעבר מרכז החלון הקידמי ויחד עם זאת אסתיטקה ופינוי שדה הראייה. אגב אני אשמח לשמוע אם מישהו ביצע זאת בעבר.

בכל מקרה, השאלה שלי איך אני מפרק את האזור המסומן שבתמונה על מנת להתקין את הפלאח?

והאם מישהו יודע איך אני יכול למתוח כבל את תוך התא המרכזי שברכב?

***אני לא מתכוון ללכת לשום מתקין על מנת לעשות זאת.

תודה לעוזרים!

__123 025.jpg

Polo 2012

פורסם

ערב טוב.

לא כל כך הבנתי באיזה פלאח מדובר, ואיזה חלק אתה רוצה לפרק.

אם אפשר צלם בבקשה את ה"פלח" המדובר ופרט יותר על החלק אותו אתה רוצה לפרק כי מה שצילמת היה אזור הכפתורים של המזגן.

אולי אם יהיו פרטים יותר ברורים יהיו יותר אנשים שיוכלו לעזור!

בהצלחה.

צח.

פורסם

הפלח הזה הוא כן עם קידוח, ואתה מור לחבר אותו לדופן הימנית.

זה דווקא אחלה מקום לGPS אבל אני לא יודע אם יש אפשרות לחבר אותו ללא קידוח, כל מי שראיתי אצלו פלח דומה היה עם קידוח.

ציינת שהרכב מליסינג (רכב מהעבודה או משהו כזה) מה אכפת לך לקדוח בו?

עדיף לקדוח שיהיה עמיד, זה לא מכער אלא אם כן החלטת להוריד אבל אין סיבה להוריד אלא אם אתה מחליף רכב.

שורה תחתונה עדיף שתקדח רגיל.

בהצלחה.

צח.

פורסם

זה פלאח לחיבור בלי קידוח. אכן פותחים את הפאנל (אני יודע שב 308 הפאנל דומה וע"י דחיפת מברג שטוח בצדדים הקונסולה של הווליום (קונסולה מרכזית) יוצאת החוצה) ואז זה נתפס בלחץ. ז"א לא איפה שסימנת באדום אלא מעל.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הפלאח הזה הוא ללא קידוח. הבעלים הקודם של הרכב שלי התקין כזה, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי לאחר שרכשתי ממנו זה להעיף אותו, גם כי אין לי דיבורית וגם כי זה מפריע לרגלי הנוסע שלייד. לא נותרה כל עדות לקידוח או חור.

אם מישהו רוצה פלאח כזה חינם אין כסף - נא פנו אלי.

בנוגע למיקום ה-GPS: לדעתי, מדובר במקום רע מאוד. קיימים הרבה מקרים שבהם זה לא מספיק להסתמך על ההוראות הקוליות שלו, ויש צורך גם ממש להסתכל במפה שלו כדי להבין בדיוק מה הוא רוצה. התקנתו במיקום שבחרת תחייב אותך להסיט את מבטך מהכביש בצורה מסוכנת. השטח הקטן שה-GPS גוזל משדה הראיה של החלון הקדמי בטל בשישים לעומת הסכנה שהסטת המבט לנקודה שבחרת לפרק זמן לא קצר במיוחד תו"כ נסיעה.

בקיצור, ממליץ לוותר על הרעיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רוצה לפרק את הקונסולה ואת הפלאח לקדוח בתוך הפלסטיקה הפנימית.

זה לא משנה אם זה אוטו שלי או לא, אני רוצה שיהיה אסתטי.

השאלה איך אני מפרק את הפאנל של המזגן או את הדופן הימני?

Polo 2012

פורסם

מזה הדבר הזה?

מה קרה למאזדה שהתקמצנו שלא שמו מזגן עם בקרת אקלים אלקרונית כמו בדגמים הקודמים?

פינקו בכפתורי שליטה על ההגה והתקמצנו על המזגן?

לא ידעתי שזה ככה. ביאסו הפעם!.

פורסם

ראשית מאזדה לא התקמצנו אלא הבחור ציין כי מדובר ברכב ליסינג ולכן זזה מגיע בגרסא הפשוטה ביותר של הדגם.

ולך פותח השרשור אני חושב שיש לך זכות לבקש מחברת הליסינג שיוסיפו לך את הפלאח.

פורסם

א. הכפתורי שליטה הם אחראיים על המחשב דרך שמגיע כסטנדרט במאזדה ככה שהם לא שולטים על הווליום או ככלל על המערכת, ממש לא.

ב. אין לי כוח לכל החברות ליסינג האלה, אני מאמין שאני יעשה את זה בצורה הכי נוחה לי, ברוך ה' יש לי ידיים ושכל.

אין איזה מדריך נחמד שאפשר למצוא?

Polo 2012

פורסם

על זה אני מדבר.

הם התקמצנו בגרסת הליסינג. בדגם הקודם, בגרסת הליסינג היה בקרת אקלים אלקטרונית.

פה פתאום אין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פתח את תא הכפפות ובדוק אולי יש ברגים בצד שמאל שתופסים את הדופן הימנית שרק אותה אתה צריך לפרק.

חפש ברגים/קליפסים נסה לעבוד בעדינות מבלי לשבור כלום.

אתה יכול לפנות למתקין ולהתייעץ איתו, אולי הוא יעזור לך ויסביר לך כיצד לבצע.

לגבי בקרת אקלים, אני אישית הייתי מעדיף את המערכת הרגליה בלי בקרת אקלים, המערכת הרגילה הרבה יותר אמינה.

• תוכן חדש...