Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צופה לי להנאתי בסרטון שבו נהגתי עם הפורשה קררה 911 טורבו של קרובת משפחה בחו"ל, ואז נזכרתי שהתא מטען נמצא מקדימה והמנוע מאחורה, דבר שהעלה בי תהייה קטנה:

אם שמים סאב ברכב כזה, איך זה קורה בעצם? זה אפשרי שהבאסים יגיעו לקדמת הבמה? מה משנים בשביל זה?

אם נשווה את הרכב הזה, לכל רכב סטנדרטי אחר (תא מטען אחורי) ועם סאב/מגבר זהים - נקבל את אותה תוצאה?

או שעצם זה שהסאב נמצא מקדימה, משנה משהו?

(...כן, גם לשעה המאוחרת יש חלק באשמה על פתיחת השרשור הזה:lol:)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לא זוכר בדיוק איך הרכב בנוי, אבל בניה נפוצה לסאב ברכב כזה היא בין שני המושבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לקנות פורשה כשאפשר לקנות חיפושית שנת 70 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאב מקדימה? אני חושב שזהו חלומו של כל חובב אודיו לא?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

לא חובה לרכוש פורש כמו שאמר אדי, יש פתרון נורא פשוט, יוסי alpine, הבחור יכול להשתיל לך אפילו סאב בת*ת, הקוטר לעומת זאת תלוי רק בך. :lol:

דני.

פורסם

דני,

אני לא יודע איזה חומר לקחת היום אבל תשמור לי קצת בצד :-D

בוא נתפשר כרגע על זה שיוסי יכול להתקין סאב בתוך הקונסולה המרכזית אם רק תאפשר לו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז מה שאני מבין ממכם, זה שלא משתלם לרכוש פורש:lol:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

האמת היא שזה מוזר גם אני חשבתי על זה לפני כמה ימים ועלה לי איזה רעיון של סאב כפול שיקפיץ את התא מטען הקדמי P:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תוכן חדש...