Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מפגש אודיו מרכז הקרוב ייערך ביום שישי, 20.11.09 החל מהשעה 13:00 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג. במקרה של גשם או חסימה באצטדיון המפגש ינדוד אל תחת הגשר של רחוב מבצע קדש.

המפגש יכלול על האש, אז בנוהל, נא להתפקד ברשימה מסודרת בצירוף מי-מביא-מה.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

גשרמתגן.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. עידן - מביא פיתות וחומוס המפורסמים שלי

2. dannyg - דני, בשר + שתיה כרגיל.

3.AC/DC מגיע מביא בירות ובשר

4.dantes12 2 דני- מגיע +2 הביא סלטים

פורסם

אולי אני יקפוץ לשעה האחרונה של העבודה עם איזה רכב של לקוח P:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לדעתי צריך להקדים את המפגש לשעה 12, הרי מפגשי שישי נועדו (בעיקר) לחברי פורום שומרי שבת וזה לא הגיוני להתחיל מפגש ב1 כשב-4 וחצי כבר השבת נכנסת.

פורסם

מי שיכול להגיע סבבה, מי שלא מוזמן להגיע למפגש הבא. בבקשה להפסיק עם הצ'אט והודעות "אני לא יכול".

המפגש לא יוזז לשעה 12:00 (אנשים עובדים, נוסה בעבר) ולא יועתק דרומה (אבל אפשר לארגן אחד כזה שבוע הבא או מתי שתרצו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני ממליץ להעביר את המפגש באופן קבוע למתחת לדשר,

זה ימנע מצב שאתה צריך "לחפש" את האנשים במקרה שהיה בעיה במקום המקורי

וגם האווירה שם יותר "משפחתית"

פורסם

אני חולק על דעתך.

לקיום מפגשי אודיו המקום הרבה פחות נוח. אין איפה לשבת והאקוסטיקה מזעזעת. לימי גשם \ חסימות אצטדיון \ מתקפת טילים וכו' - אחלה.

איתמר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...