Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Optra VS accent

leaser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לבחור רכב ליסינג מהעבודה, האופציות הטובות יותר הן שברולט אופטרה או יונדאי אקסנט, אני מניח ששתיהן יהיו מהדגמים הנחותים יותר (מה שאומר שהאקסנט תהיה 1.4 ולא 1.6)

הפרמטרים הרלוונטיים מבחינתי להשוואה הם:

1. נוחות נסיעה- נסיעה חלקה, שקטה ונעימה

2. בטיחות

3. איבזור

דעתכם המלומדת תתקבל בברכה

שבוע טוב

פורסם

שתיהן טרנטות שלא זזות ומבחינת "ביצועים" אין שום הבדל ,כנ"ל בטיחות ...

אבל אקסנט בכל זאת עדיפה על אופטרה ב"נוחות" .

שוב פעם הכל יחסי וגם האקסנט תשבור לך את הגב בנסיעה ארוכה .

אם יש לך אפשרות תשקול אופציות אחרות ,I20 למשל עדיפה בהרבה ונראה לי היא באותה הקבוצה .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

למה נראה לי שאני יודע באיזה מקום עבודה מדובר?:lol: ואין לך אפשרות בחירה, האם אני צודק? (או שיש רק שברולט אביאו בנוסף....)

בכל מקרה ,

זאת נבלה וזאת טריפה. האופטרה היא רכב בסיסי ביותר, נוחות מזעזעת (היחידי אי פעם שגרם לי ממש לכאבים בנסיעות קצת יותר ארוכות), פשוט ביותר בתא הנוסעים, מרגיש זול מאד. נקודות האור היחידות הן שהוא מרווח מאד, ומזגן מצויין.

אמינות וצריכת דלק סבירים +-, אבל זה פחות מעניין אותך.

נראה לי שהאקסנט עדיפה למרות שהיא יותר קטנה, אם אין לך משפחה בגודל מלא(כלומר+ ילדים וכו').

מעניין לדעת שעוד ניתן לקבל אופטרה חדשה (אלא אם מדובר על עובד שמעוניין להחזיר ואתה מקבל את שלו).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...