Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה 1Ohm , 2Ohm ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שההתנגדות יורדת-הספק המגבר גדול יותר אבל צורך יותר אנרגיה,קרי,חשמל.

יש הבדל גדול שמיע באיכות ההגברה,כלומר,התנגדות ב4 אוהם תהיה איכותית יותר מהתנגדות של 1 אוהם.(הכוונה לאיכות של הסאונד).

פורסם
ככל שההתנגדות יורדת-הספק המגבר גדול יותר אבל צורך יותר אנרגיה,קרי,חשמל.

יש הבדל גדול שמיע באיכות ההגברה,כלומר,התנגדות ב4 אוהם תהיה איכותית יותר מהתנגדות של 1 אוהם.(הכוונה לאיכות של הסאונד).

לא נכון.

אין הבדל גדול. למעשה - ההבדל כמעט ולא מורגש.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

כן נכון :-P

סתם, כי בא לי לריב...

תנסה לעבור להתנגדות של 8 אוהם לעומת 2 אוהם - בחלק מהדרייברים אתה תרגיש הבדל לפי חוות דעת בעולם.

מעבר לזה גם יש שינוי בנצילות של הרמקול כאשר ההתנגדות משתנה - כבר הרבה פעמים לאחרונה טענו שהנושא של התנגדות נמוכה הוא די בולשיט.

אמת או לא אני לא יודע אבל בדרך כלל כשדברים נאמרים הרבה - צריך לחפש את הסיבה.

אוהם - זו יחידה שבה מודדים התנגדות של רכיב חשמלי.

מציע לך לקרוא קצת חומר שקשור למבוא לאלקטרוניקה וחשמל.

www.bcae1.com אתר פשוט נפלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההודעה שלי התייחסה להתנגדויות של 1 ו-4.

זה דיי משנה את פני העניין, לא?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לא נכון :-P

סתם... בא לי להיות ילדותי משהו

יש כאלה שיטענו שזה כן משנה ויש כאלה שיטענו שזה לא משנה\מורגש

אין לי נסיון להשיב על זה כי מעולם לא עבדתי מתחת ל4 אוהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרשו לי בבקשה להוסיף-שכחתי לציין במפורש שאני לא ניסיתי ואינני יודע באופן אישי לגבי ההבדלים.

התשובה נסבה על 4 חברי פורום יקרים ונכבדים שציינו באוזניי -במפורש!-שיש הבדל.לגבי סוג,איכות,דיוק וכל שאר התיאורים אני משאיר לחברים היקרים שעוד צפויים לענות.

היה ממש לא רחוק ,תרד תוסס על זה.ואינני רוצה לציין את שמם של החבר'ה מפאת שמירה בכבודם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...