Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אתמול קיבלתי הצעת מחיר לצמיגים בשביל הרנו מגאן קופה 2.0 שלי.

הצמיגים הם של TOYO T1R במידה 195/50/16, המחיר ל4 צמיגים הוא 1700 כולל הרכבה והכל.

רציתי לדעת האם המחיר הוגן?

מה לבדוק כשאני קונה את הצמיגים?

תודה.

פורסם

425 לצמיג

מחיר טוב!

בדוק טריות,תאריך הייצור מופיע ב4 ספרות

לדוגמא 2409,השבוע ה24 בשנת 2009

כלומר ב6/09

בעיקרון עדיף פחות משנה למרות שזה לא קריטי

מניסיון עם הצמיג הזה (225/45/17) צמיג נהדר! אחיזה והתנהגות מעולים ביחס למחיר זול יחסית

את שלי אגב קניתי ב530 ש"ח ליחידה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אז בזמנו שאני ביררתי על הצמיגים של טויו R1 במידה של 195/45/16 לסיאט איביזה אז ההצעות היו בסביבות 315 שקל לצמיג איך הגעתה ל450 אין לי מושג

פורסם

מניסיון עם הצמיג הזה (225/45/17) צמיג נהדר! אחיזה והתנהגות מעולים ביחס למחיר זול יחסית

את שלי אגב קניתי ב530 ש"ח ליחידה

ואני היחיד שקיבל פה הצעת מחיר של 680 ש"ח למידה הזו :shock:

אם מישהו מכיר מקום אמין וזול בצפון (איזור חיפה) שמחזיק את הדגם (R1R) אני אשמח לשמוע

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אז בזמנו שאני ביררתי על הצמיגים של טויו R1 במידה של 195/45/16 לסיאט איביזה אז ההצעות היו בסביבות 315 שקל לצמיג איך הגעתה ל450 אין לי מושג

אני מניח שהתכוונת ל T1R (ובכל מקרה - אחלה מחיר. כולל מע"מ והתקנה? תאריך טוב?)

עפ"י הידוע לי, R1R לא מיוצר במידה הזו כלל ובכל מקרה, לא הגיע לארץ וגם לא צפוי לפחות עד ינואר.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

כן כנראה שאני יחזור לארץ אני ירכוש לעצמי 4 צמיגים חדשים של TOYO R1

וסוף סוף ישים לה את הג'אנט השחור עם הפס האדום מסביב שאני מחפש בנרות ,

ביררתי בפנצריות למינהן והם לא ממש מתעסקים בג'אנטים וצריך להציק לבן אדם בשביל שיזכור אותך בכלל אבל המחיר שלהם נמוך

אבל בסדנאות המוכרות לנו רק הג'אנטים שם עולים לך 3500 שקל ואין לי את הסכום הזה

כמה צריך לעלות שליחה של 4 ג'אנטים מארהב לארץ ?

• תוכן חדש...