Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית ברקודה E12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בלהשתולל עם אימפרזה בכיכרות העיר?:wink:

הייתה מביא את המיכל היתי מלחים לך אותו בארגון וגם עושה back purging על הדרך

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן שמע אני וחבר מעוניינים להגיע אלייך לראות את הבניה אנחנו מאוד מתעניינים או זה אפשרי תגיב לי להודע

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

שמע המנוע יושב ממש בזוית חזקה הו כמעט שוכב לגמרי עשיתה שינויים בקרטר ובמשאבת שמן בשביל שלא יהיה לך בעיות שימון או שזה רק בתמונה ניראה זוית כזו ???

פורסם
מה רע בלהשתולל עם אימפרזה בכיכרות העיר?:wink:

הייתה מביא את המיכל היתי מלחים לך אותו בארגון וגם עושה back purging על הדרך

אתה מזכיר לי ימים יפים,

מה שרע בזה הוא שזה בכיכרות העיר - אם היה מסלול או מקום מסודר אז אדרבה.(ד"א אתה מדבר עם בעלים לשעבר של אימפרזה GT לבנה יפייפיה , ויש פה עדים שיוכיחו את זה :) )

רנה - עניתי לך להודעה הפרטית ואתה וחבר שלך מוזמנים מתי שתרצו , אפילו תקבלו קפה.

בהמשך לשאלתך אז לא שניתי כלום בזווית של המנוע הקרבורטור עומד פלס.

סליקה - כל הכבוד! באמת מדובר על מנוע R 4 צילינדר ובאמת ישן! כל הכבוד, אחרי הפרוייקט הזה המנוע הזה יולבש על טרקטורון שלפי התוכניות כרגע החלק האחורי יבנה מחדש עם ציריות ומשולשים.אבל זה עדין לא סופי :>

אז אחרי שחזרתי ממרוקו המדהימה אני חוזר מחר לעבודה וכנראה שעוד יומים שלושה אחרי שאני יסגור פערים אני גם יחזור לעבוד על הבאגי.

שבוע טוב לכולם,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

שים את המנוע הזה בבאגי ועזוב אות שטויות!אתה לא מבין מה יקרה לה,אני עם מנוע של GS בבאגי והיא רק חופרת ,אז של R...אלוהים ישמור.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
שים את המנוע הזה בבאגי ועזוב אות שטויות!אתה לא מבין מה יקרה לה,אני עם מנוע של GS בבאגי והיא רק חופרת ,אז של R...אלוהים ישמור.

אם היתי רוצה לחפור היתי קונה את חפירה.

מנוע של אופנוע מתאים לדיונות .....הרודמת שלי היתה כזאת.

:>

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

אחרי שהשלמתי פערים בעבודה חזרתי לעבוד על הבאגי ובמגביל גם על הפרוייקט החדש שאם תיהיה התעניינות אני יפתח לו שרשור בנפרד.מדובר על טרקטורון עם מנוע GSX600R

אז לגבי הבאגי התעסקתי במנוע וניקיתי קרבורטור הבאתי מצבר חדש והתחלתי לחווט את החשמל ועשיתי גם דש בורד שכרגע הוא כולל רק 3 מתגים וכפתור לסטרטר- מצורפות תמונות.

לגבי הטרקטורון - ניקינו (אני וחבר שהוא מממן את הפרוייקט והטרקטורון ישאר שלו אחרי זה - צרפתי תמונה עם דיוקן שלו שהכנתי משארית של פח ) את כל מה שהיה בפנים מדובר על פולריס עבודה שעמד כמה שנים במוסך של חבר. פתחנו את השלדה העליונה כדי להכניס את המנוע וביום ראשון נבנה לו גם תושבות.מצורפות תמונות.

שבת שלום,

עדי.

09032010234.jpg

12032010238.jpg

12032010239.jpg

10032010235.jpg

10032010236.jpg

פורסם

שבוע טוב,

אחרי שאתמול העברתי חשמל (כמעט סופי נשאר רק תאורה וונטה ) התחלתי היום את הפחחות.

החלטתי שאני שם פחים בין הצינורות אז ההתאמות של הפחים לוקחות הרבה זמן (3 פחים בשעתיים וחצי ! ) בעיקר כי אין לי גיליוטינה.

אז צרפתי תמונות של הפחים , בנוסף התקדמות גם בטרקטורון מיקמנו את הציר האחורי עם המייסב החדש והקרדנים- זה לא יהיה ציר יחיד זה יהיה טרקטורון מיוחד עם ציריות ומשולשים מאונכים - שרק מחר נבנה להם גאומטריה לראות שאין בעיות - לדעתי יהיו :p

אני מאדדדדדדד מקווה השבוע לגמור עם הפחים נשאר עוד משהו כמו 7 שעות עבודה רק על הפחים.

אני עדין לא סגור על צבע, אז אתם מוזמנים להציע.בעיקרון אני רוצה שני צבעים צבע אחד לצינורות וצבע נפרד לפחים.

מה האפשרויות כרגע-

כחול לבן

אדום לבן

שחור כתום

צהוב שחור

מה דעתכם ?

15032010244.jpg

15032010246.jpg

15032010241.jpg

15032010242.jpg

15032010243.jpg

פורסם

תמיד אהבתי שילוב של שחור עם כתום.

מחכה לראות תמונות של התקדמות, בהצלחה!

מתחדשת*

פורסם
מצטרף לשחור כתום {פחים בשחור, צינורות בכתום}.

כנראה שזה מה שיהיה, וגאנטים בשחור וקפיץ בולם בכתום.

הבעיה שהקסדה והחליפה שלי הם בצבעים של כחול לבן....והם חדשים לגמרי לא בא לי להחליף....בקטנה.

הפחחות לוקחת זמן,היום סיימתי עוד 3 פחים ועוד מעט אני אתחיל לשרטט איך אני רוצה לעשות את הפחים בצדדים (אפשר לראות בתמונה שהעלתי של הפרונט שיש רק פח באמצע ) כי אני שותל בפנים פנסים ...

בקיצור הכלי עבודה הבא שלי בהחלט יהיה גיליוטינה לחיתוך פחים ( ידנית) אז אם מישהו מכיר או שמע איפה אפשר להשיג ידנית אני אשמח לדעת....

המשך שבוע טוב :>

עדי,

16032010248.jpg

פורסם

אוקיי אז מתקדם עניין הפחחות.

ירדתי מעניין הפנסים השקועים בחזית כי זה לא נראה טוב, היום סיימתי את החזית ( נשארו קצת פינישים בפח המרכזי לשפר את ההתאמות ) אני מקווה שביום שישי אני אסיים את הפחים.

צרפתי תמונות אשמח לשמוע מה דעתכם על הפחים שעשיתי בחזית עם הכיפוף האלכסוני.

*הבחור שבתמונות זה החבר שלי שאנחנו בונים ביחד את הטרקטורון עם עם המנוע GSX600R

17032010250.jpg

17032010251.jpg

17032010254.jpg

17032010256.jpg

פורסם

עדי סחטן אחי כל הכבוד וואלה אני מפסוט לראות שאתה בשלביי סיום

• תוכן חדש...