Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אולי לא תאמינו אבל היום הטיפשות של אבא שלי הגיע לשיאה!! הוא ניסע להתניע את האוטו{סיאט קורדובה דיזל 2000} עם פלנלית ספוגה בבנזין והת'ר.

הוא הלך להתניע את האוטו והפלנלית נשאבה לבפנים.

נסינו להניע את האוטו ולא הלך, דירדרנו אותו בירידה תלולה והניע.

עכשיו האוטו לא מפסיק להוציא עשן לבן ומסריח ויש רעש מהשסתומים.

מה אתם חושבים שהנזק הצפוי? יש מצב שהפלנלית יצאה?

ביום שבת צפויה פתיחת ראש.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אוי ואבוי, אסור להניע את המנוע בכלל!!

צריך לפרק את סעפת היניקה בתקווה שהפלנלית ניתקעה בסעפת או בממעברים של היניקה בראש.

אם הפלנלית ניתקעה בשסטומים יתכן וניגרם נזק, לא להניע יותר את המנוע, לגרור למוסך או אם לאביך יש ידע במכונאות, הוא אולי יוכל לפרק את סעפת היניקה.

יתכן והפלנלית נשאבה לתוך הצילינדר ופה זה כבר סיפור לחלץ אותה, אולי דרך החורים של האינג'קטורים, או סלילי החימום או לפרק את הראש מנוע.

פורסם

לאבי ידע נרחב עד מאוד במכונאות אבל כבר נשבר לו... מלעשות הכל בעצמו.

מתוכנת פתיחת ראש ביום שבת או ראשון.

מה התרחיש הכי גרוע? ראש חדש?

בוכנה? מנוע??

רון

פורסם

הייתי מתחיל מהקל אל הכבד.

קודם לפרק את סעפת היניקה, אם הפלנלית תקועה במעברים בראש, אפשר לחלץ אותה ולבדוק אם ניגרם נזק לשסטום ע"י בדיקת קומפרסיה(לאחר חילוץ הפלנלית).

פורסם
לאבי ידע נרחב עד מאוד במכונאות

לאבא שלך יש ידע נרחב מאוד במכונאות ואע"פ כן הוא עושה משהו שאפילו בור כמוני לא היה על דעתו לעשות?

מה אומר, אם בארזים נפלה שלהבת... :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה אתם חושבים שהנזק הצפוי? יש מצב שהפלנלית יצאה?

ביום שבת צפויה פתיחת ראש.

מקרה דומה קרה לחבר. הבחור החליט לנקות את הקרבורטור מבחוץ עם נפט ומים.

סתם את הקרבורטור עם סמרטוט, שכח להסירו והניע את המנוע. הסמרטוט נשאב פנימה ולא היה ניתן להניע.

הניע בדחיפה, הרכב עישן והרעיש כעבור כחצי שעה חזר למצבו הקודם.

לא נגרם שום נזק.

בועז.

פורסם
לאבא שלך יש ידע נרחב מאוד במכונאות ואע"פ כן הוא עושה משהו שאפילו בור כמוני לא היה על דעתו לעשות?

מה אומר, אם בארזים נפלה שלהבת... :roll:

קודם תברר דברים ואחרי זה תדבר.

הוא עשה את זה מאות פעמים! רק בפעם הזאת הוא היה לבד ולא היה מי שיעזור לו שזה אני והוא תפס את הפלנלית עם פלייר פטנט שננעל על צינור אבל כנראה שזה לא היה מספיק חזק וזה נשאב!

רון

פורסם

בהנחה שלא הוכנס משהו בגודל סדין, אז זה לא נראה לי פוטנציאל נזק אדיר.

פלנלית היא די רכה, וגם תשרף מתישהוא, אז לא צריך להכנס ליותר מדי פניקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קודם תברר דברים ואחרי זה תדבר.

הוא עשה את זה מאות פעמים! רק בפעם הזאת הוא היה לבד ולא היה מי שיעזור לו שזה אני והוא תפס את הפלנלית עם פלייר פטנט שננעל על צינור אבל כנראה שזה לא היה מספיק חזק וזה נשאב!

אבא שלך כנראה שייך לדור המכונאים של העבר שלא ממש הבינו במכונאות רכב (לא חסר גם היום כאלה) אלא למדו את התורה מתוך ניסוי וטעייה וממשיכים עם השיטות השגויות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצטער להגיד אבל אבא שלי לא בן 200 והוא לא "מיושן" הוא מכיר את כל המחשבים הבעיות והפתרונות של הרכבים החדשים.

אני בסכך הכל שאלתי מה הנזק הצפוי ולא אם יש לאבא שלי יכולות מכאניות עולמיות.

רון

פורסם

כל הכבוד שאתה מגן על אבא שלך, כמו שנאמר "כבד את אביך ואת אימך" . אבל זה היית אתה שכתבת

כן כן אולי לא תאמינו אבל היום הטיפשות של אבא שלי הגיע לשיאה!!

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

חברים יקרים מה נדבקתם על אבא שלו ?.

ראוי יותר היה לשאול, למה בעצם הוכנסה פלנלית ספוגה בדלק לסעפת ?.

א. לנקות את בית הסעפת (אם לנקות, אז למה לחזק עם פלייר פטנט.) ב. להניע מנוע שלא מניע. (לצורך זה קיים ספריי קרבורטור או אטר.)

מרק 10, טעות גדולה בידך. גם הבוס שלי שייך לדור המכונאים של העבר. הוא ממש מבין במכונאות רכב

ומחזיק במוסך לתפארת. למה להפריח סתם "בלונים" באוויר ?.

בועז.

• תוכן חדש...