Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מהכתבה "בהוראת בית המשפט נערכה בדיקת מעבדה, אך התוצאות יביכו את המשטרה: בבחינת מיץ תפוזים ותירוש המכשיר גילה – מכילים אלכוהול "

קישור לכתבה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/959/565.html?hp=1&loc=4&tmp=1908

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא לא מה יעשו עכשיו, אלא למה לא בדקו את זה לפני השימוש.

סיכוי סביר שיש לא מעט אנשים שנפלו בבדיקה הזו בגלל שהמכשיר לא תקין בעליל.

ועל זה נאמר: "מדינת" חלמאים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אותי תפסו עם המכשיר הזה על תוצאה מאוד גבולית. קיבלתי 9 חודשי שלילה! היום אני כבר אחרי. ניראה לכם שיבטלו פיסקי דין? לא ניראה בטח ימצאו דרך לאשר אותו!

כבר ממזמן המכשיר נפל בבדיקות שעשו לו, רק שלא ממש טרחו לפרסם את זה.

פשוט בושה למדינה שגוזלת פרנסה (רכב זה פרנסה).

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

חברי הפורום הנכבדים

יש לנו אפשרות שלא תחזור על עצמה,יש לנו אפשרות לשנות את החוק

שיהיה הוגן ואמיתי.תמיד ידענו שהמכשיר לא אמין,עכשיו יש לנו אישור לכך

הלוואי שמישהו יקח את הנושא ויטפל בו על מנת לשנות את החוק או להחליף את

המכשיר.

פורסם

למה לא ביקשת בדיקת דם ? אם אתה בטוח בצדקך ,יכלת לבקש בדיקת דם .

לפעמים עדיף לתפוס אחד שהוא חף מפשע מאשר ש 5 יסעו שיכורים ,חוץ מזה לדעתי כוסית יין או 330 מ"ל בירה לא מצדיקים שלילה .

פורסם

עצרו אותי לא פעם אחת :) אל תחשוב שלא .

אבל אם הייתי בטוח ב 100% שלא שתיתי הייתי דורש בדיקת דם ,רק שתדע זאת זכותך .

פורסם

שום זכות!!!

אין דבר כזה זכות לבדיקת דם. רק אם יש לך אסטמה או כל אישור מהרופא שאינך יכול לנשוף בינשוף.

וזה בדוק

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

האמת לא ידעתי ,אני פשוט נזכר בעו"ד שדרס אמא וילדה ,עשו לו בדיקת דם והוא יצא זכאי ,הבעייה שעשו לו כמה שעות אחריי התאונה ,כנראה זה תלוי ,מי האשם :-D

פורסם
למה לא ביקשת בדיקת דם ? אם אתה בטוח בצדקך ,יכלת לבקש בדיקת דם .

לפעמים עדיף לתפוס אחד שהוא חף מפשע מאשר ש 5 יסעו שיכורים ,חוץ מזה לדעתי כוסית יין או 330 מ"ל בירה לא מצדיקים שלילה .

כמו שאמרו לך, אין לך שום זכות לבקש בדיקת דם, אלא אם באמת יש לך סיבה רפואית שאתה מסוגל להוכיח.

המשטרה לא חייבת לך כלום, ולצערנו זה גם בדוק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אולי יש לך את הזכות, אבל שום שוטר לא חייב לקחת אותך לבדיקת דם. אולי אם ממש תתעקש שאתה סובל מאסטמה. וגם אז הוא בטח יאיים עלייך במעצר ובשאר דוחות מוזרים.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...