Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממל"ז ב553 - השוטר לא לבד אפילו לרגע אחד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחייך :lol:. "יום ראשון. אחרי שבת. הבטן כבדה. עוד לא התעוררנו. תן לשתות כוס קפה בנחת בתחנה. ועוד אחת. אוטוטו ארוחת צהריים."

בקיצור - אחה"צ לכיוון מזרח יתייצב השוטר חמוש בממל"זו.

קיצר בבקרים ריק שם...

פורסם
קיצר בבקרים ריק שם...

לא הייתי בונה על זה. ראיתי הרבה פעמים את השוטר המממל"ז לכיוון מזרח כשהייתי עובר לקראת 9:00, ועכשיו אני עובר מוקדם יותר ורואה אותו פחות. מכר שעובר שם כל יום ב-4 בערך סיפר לי שהממל"ז עומד שם בקביעות.

:turn-l:
פורסם

לאחרונה זה נהיה בעייתי. פעם כשהייתי רואה רכב עומד בצד, הייתי מאט טיפה רואה שזה לא ניידת ונוסע. היום כל רכב שאני רואה בצד אני מאט ועובר אותו במהירות חוקית. וקרה לי שבוע שעבר שעמדה B3 בשוליים, כסופה רגילה אפילו בלי צ'קלקה על הגג, וכשעברתי אותה ראיתי את המדבקות של התנועה. תיזהרו מרכבי ליסינג שעומדים בצד, במיוחד בלילה.

• תוכן חדש...