Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממל"ז ב553 - השוטר לא לבד אפילו לרגע אחד...

gkaman
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול נסעתי ב553 מפולג לכיוון כביש 4, חיברתי את הולנטיין כי ראיתי שלאחרונה חזרו לעמוד שם עם ממל"ז אחרי העיקול הגדול שמאלה קצת לפני הפניה שמאלה לבית יהושוע.

למזלי הרב מכיוון שכל כך קיוויתי שיהיה שם ממל"ז, משאלתי התגשמה.

בפעם הראשונה כשהגעתי אליו הוא היה עם אוטו וכתבתי דו"ח, אז עשיתי סיבוב בבית יהושוע ואז ברכבת וחזרתי שוב, הוא עדיין היה איתו.

עשיתי עוד סיבוב, וכבר היה איתו אוטו חדש. נסעתי לעסקיי בכפר סבא וכשחזרתי היה איתו אוטו, ובשלושת הסיבובים הבאים היו איתו שלוש מכוניות אחרות!!!

בכל הפעמים האלה ראיתי את בעל האוטו מתחיל לנסוע, את השוטר מתמקם, ופחות מדקה לקח לו למצוא את הקורבן החדש.

פשוט נוכלות לשמה, אני כבר נסעתי 140 בכביש הזה כשמיהרתי, ו110 סתם בקבוע, מי מסתכל על תמרור 70 מסכן?

בכל הסיבובים האלה, כשידעתי על הממל"ז ונסעתי 70, אנשים עקפו אותי מכל הכיוונים כאילו אני איזה טרקטור.

לבסוף נמאס לי כי כל כך קשה למצוא אותו בתהליך של לירות אז עוד יום עבר מבלי שממל"ז ירה לי על הולנטיין....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההגבלה ל-70 בקטע הזה היא איוולת שאין כדוגמתה.

מעבר לכל מה שנכתב על הקטע, הוא גם סלול עם שפיעה שלילית, כך שדווקא בסיבוב המכוניות נהנות מאחיזה משופרת.

לא שאני ניסיתי, אבל ידוע לי שניתן לעבור את העיקול הזה במהירות הגבוהה יותר מפעמיים המהירות המותרת שם ללא דרמות כלשהן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההגבלה ל-70 בקטע הזה היא איוולת שאין כדוגמתה.

מעבר לכל מה שנכתב על הקטע, הוא גם סלול עם שפיעה שלילית, כך שדווקא בסיבוב המכוניות נהנות מאחיזה משופרת.

לא שאני ניסיתי, אבל ידוע לי שניתן לעבור את העיקול הזה במהירות הגבוהה יותר מפעמיים המהירות המותרת שם ללא דרמות כלשהן.

גם פי שלושה...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני נסעתי על הכביש הזה אתמול, דיי הרבה האמת, באיזה שעה מדובר? ואם הוא לא עצר אותי במקום סימן שלא נתפסתי נכון? אין סיכוי שתגיע לי הביתה איזו הפתעה ממנו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כל כך נחוש לשמוע צפצוף של וללנטיין על לייזר, תגיעה לרחוב ז'בוטינקי ברמת-גן לכוון הבורסה. יש שם טלויזיית רחוב ענקית שהוא מגיב עליה כלייזר בחושך. אם יתמזל מזלך ותתקע בפקק זה אפילו יצליח לעצבן אותך. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע בכביש הזה המון, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם ניידת, אני בד"כ נוסע שם 130-140, עכשיו אני אדע להזהר, תודה רבה על ההתרעה :)

זה התחיל להיות ספוט אהוב עליהם לאחרונה...

פעם הם היו עומדים שם לעיתים נדירות, עכשיו זה כבר פעם אחת בבוקר ופעם אחת בשישי אחה"צ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם שם באופן כמעט קבוע, בוקר ואחה"צ. שוטרי תנועה על אופנוע. מתייצבים בכיוון שבו אין פקק (שהוא לרוב לכיוון מזרח, אחרי "סיבוב הכיף" ולפעמים לכיוון מערב, לפני רמזור הפנייה לתחנת הרכבת). לצערי ולמזלי גם יחד, אני רואה אותם בזמן זחילה בפקק.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם שם באופן כמעט קבוע, בוקר ואחה"צ. שוטרי תנועה על אופנוע. מתייצבים בכיוון שבו אין פקק (שהוא לרוב לכיוון מזרח, אחרי "סיבוב הכיף" ולפעמים לכיוון מערב, לפני רמזור הפנייה לתחנת הרכבת). לצערי ולמזלי גם יחד, אני רואה אותם בזמן זחילה בפקק.

לכיוון איקאה הם הרבה פעמים שם, לכיוון השני (עליו אני מדבר) זה היה נדיר ממש עד השבוע... ואני עובר שם כל יום בבוקר ובערב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחייך :lol:. "יום ראשון. אחרי שבת. הבטן כבדה. עוד לא התעוררנו. תן לשתות כוס קפה בנחת בתחנה. ועוד אחת. אוטוטו ארוחת צהריים."

בקיצור - אחה"צ לכיוון מזרח יתייצב השוטר חמוש בממל"זו.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...