Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין 2 סטים של רדיו דיסק +קומפוננט .

1.רדיו דיסק פיוניר DHE3050+ קומפוננט מורל פולס 6.5

2.רדיו דיסק פיוניר DEHP4050UB + קומפוננט מורל טמפו 6.5

הסטים לא יוגברו ויורכבו ב פיאסטה 2000 .

התקציב עומד על 1100 שח מקסימום,התקנה תתבצע ע"י MAYJORTOM

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687200

חוות דעת תתקבל בברכה.8)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

בקשר לרדיו דיסקים אני לא ממש הכתובת אבל התלבטות בין פולס לטמפו זה פחות או יותר כמו להתלבט בין עגבניה אורגנית לעגבניה אורגנית שטופה.

זה כמעט אותו הסט - כמעט זהים, ההבדלים במפרטים הם מזעריים - עד כמה שזכור לי הבדל של RMSים בודדים בנתונים של הוופר, לא בא לידי ביטוי לאוזן עד כמה שידוע לי.

מה שכן - זה כבר ידוע - הטוויטרים הישנים של הפולס - הTW1 המקוריים - טובים יותר מהחדשים שיצאו עם סדרות הטמפולס - מנסיון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה- 4050 הוא HU מתקדם יותר, שכולל בתוכו יותר אפשרויות- תלך עליו.

לגבי הקומפוננט- תשמע את שניהם ותחליט.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה הכוונה " יש סבירות" ?

המורל פולס מגיעים בדגמים 5.25 ו- 6.5 אינצ'.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הכוונה היא לגודל הרמקול שנכנס ב דלת קדמית של פיאסטה 2000, לא מצאתי אותה ברשימת הגדלים בפורום.

פורסם

אני כרגע בחיפוש נואש אחרי קומפוננט 5.25 בתקציב של 450 ש"ח,בניתי על המורל פולס שזה האופציה היחידה

שמעניינת אותי כרגע והיא עולה 600 שח, יש למישהוא המלצה למשהוא אחר באותה רמה?

[הקומפוננט לא בשבילי]

פורסם

אם תחפש באמת טוב תוחל לקנות את הרמקולים שאתה רוצה במחיר הזה ואפילו פחות.

לדוגמה לא מזמן נמכר כאן סט כזה ב 250 ש"ח.

ויש חנויות שמוכרות אותו ב 470 ש"ח -בדוק.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אתה יודע מה אני הייתי בחנות הזאת, והוא הציע את הסט ב 599 למרות שבאתר כתוב 499 בפרסום הראשון.

בפרסום השני הוא באמת מוצע ב 599 שח.

• תוכן חדש...